Ο Γκρίφιν κι ο Μπάτλερ στο «Space Jam 2»; (vid)

Gazzetta team
Ο Γκρίφιν κι ο Μπάτλερ στο «Space Jam 2»; (vid)

bet365

Τζίμι Μπάτλερ και Μπλέικ Γκρίφιν εναντίον Monstars στο νέο διαφημιστικό των παπουτσιών Jordan και οι εικασίες για spoiler του «Space Jam 2» πήραν... φωτιά!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα πρωταγωνιστήσει στο δεύτερο «Space Jam», το οποίο τρέλανε κόσμο το 1996 με τον Μάικλ Τζόρνταν, και πολύς λόγος έχει γίνει για το ποιοι αστέρες του ΝΒΑ θα τον πλαισιώσουν στην ταινία.

Μία διαφήμιση των νέων Jordan ήρθε για να βάλει... φωτιά στις εικασίες αυτές, καθώς πρωταγωνιστούν οι Τζίμι Μπάτλερ και Μπλέικ Γκρίφιν - που τον καλεί σε βοήθεια ο Μπαγκς Μπάνι - για να αντιμετωπίσουν τους Monstars.

Μπορεί το συναρπαστικό διαφημιστικό να μην συνδέεται με την ταινία, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως κατά κάποιο τρόπο σποϊλάρει το «Space Jam 2» και οι παίκτες των Μπουλς και Κλίπερς, αντίστοιχα, θα συμμετέχουν στο έργο.

Άλλωστε και ο «Air Jordan» έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα προτιμούσε τον Γκρίφιν στη θέση του πρωταγωνιστή, αντί για τον «Βασιλιά».

Το μέλλον θα δείξει αν τελικά οι δύο αστέρες του ΝΒΑ θα πλαισιώσουν ή όχι τον ΛεΜπρόν στην πολυαναμενόμενη ταινία. Προς το παρόν, απολαύστε το... περιπετειώδες βίντεο.

 

NBA Τελευταία Νέα