Σύγκρινε τον Γιάννη με τους κορυφαίους ο Κιντ!

Σύγκρινε τον Γιάννη με τους κορυφαίους ο Κιντ!

Αντωνία Σπανού
Σύγκρινε τον Γιάννη με τους κορυφαίους ο Κιντ!

bet365

Ο Τζέισον Κιντ αποθέωσε για ακόμα μια φορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον οποίο συνέκρινε με τους Τζόρνταν, Μπράιντ και Τζέιμς.

Το εγκωμιαστικά σχόλια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έχουν τελειωμό. Άλλωστε οι εμφανίσεις του με τους Μπακς καθώς και το νεαρό της ηλικίας του επιτρέπουν τα όνειρα που γίνονται για εκείνον να μην έχουν ταβάνι.

Μετά την νέα εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στους Νετς ο προπονητής των Μπακς, Τζέισον Κιντ δεν δίστασε να τον συγκρίνει με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από τα παρκέ του ΝΒΑ.

«Συναντάς στην πορεία σου ξεχωριστούς παίκτες, όπως για παράδειγμα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Μάικλ Τζόρνταν.

Κάποιοι παίκτες είναι σπάνιοι και νομίζω πως ο Γιάννης είναι ένας από αυτά τα σπάνια... πουλιά που θα μπορούμε να απολαμβάνουμε για πολύ καιρό.

Αυτό που ξεχνάμε για εκείνον είναι πως είναι μόλις 21 χρονών και κάνει στο παρκέ τόσα πολλά που άλλοι δεν μπορούν να κάνουν. Είναι το στοιχείο που έχει και πολλοί δεν του δίνουν ακόμα σημασία»

 

NBA Τελευταία Νέα