Πρώτη με νίκη θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Νταρουσάφακα!

Αντωνία Σπανού
Πρώτη με νίκη θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Νταρουσάφακα!
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Νταρουσάφακα (2/12, 19:00, ΕΡΤ1) και θέλει η πρώτη τους συνάντηση να της αφήσει... κακές αναμνήσεις.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Νταρουσάφακα (2/12, 19:00, EΡΤ1) και θέλει να συνδυάσει την πρώτη τους φορά ως αντίπαλοι με νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα από την Μακάμπι μέσα στο ΣΕΦ θέλουν να ανασυνταχθούν και να πάρουν ένα διπλό που τους βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα στην συνέχεια της Euroleague.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του ξέρουν το δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους και ταξίδεψαν με μόνο στόχο την νίκη.

Για ακόμα μια φορά ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν ακολούθησε την αποστολή καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι για το δύσκολο παιχνίδι.

Από την πλευρά τους οι Τούρκοι θεωρούν επιτακτική ανάγκη να πάρουν την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, μέσα στο σπίτι τους.

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική οι Τούρκοι δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο ήττας μέσα στο σπίτι τους και όπως τόνισε και ο Ουίλμπεκιν, η Νταρουσάφακα είναι έτοιμη για το παιχνίδι κόντρα σε έναν έμπειρο αντίπαλο.

Ήξερες ότι:

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Νταρουσάφακα στην Euroleague!

Ο Αρσλάν και ο Πάτρικ Γιανγκ ήταν συμπαίκτες στη Γαλατάσαραϊ τη σεζόν 2014-15.

Ο Κλάιμπερν είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει αγωνιστεί και τα 40 λεπτά ενός αγώνα στη διοργάνωση. Αυτό έγινε την προηγούμενη αγωνιστική, ενάντια στον Παναθηναϊκό.

Ο Σαβάς θέλει 7 ριμπάουντ ακόμα για να φτάσει τα 500 κι έχει 13 σερί εύστοχες βολές μέχρι στιγμής.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι δεύτερος σκόρερ στη διοργάνωση με 3.123 πόντους, δεύτερος πασέρ με 1.015 κασίστ και πρώτος σε ελεύθερες βολές με 847.

Φέτος, ο Έλληνας γκαρντ είναι τρίτος σε ασίστ με 7.1 ανά αγώνα.

Ο Κεμ Μπιρτς είναι τέταρτος σε ριμπάουντ φέτος με 7.6 ανά αγώνα.

Ο Ντάνιελ Χάκετ θέλει 2 κλεψίματα για να φτάσει τα 100.

Ο Γιώργος Πρίντεζης χρειάζεται 12 ριμπάουντ για να γίνει ο 20ος παίκτης στη διοργάνωση που φτάνει τα 800.