Δημητράκου: «Μας κόστισε η άμυνα»

Δημητράκου: «Μας κόστισε η άμυνα»

Gazzetta team
Δημητράκου: «Μας κόστισε η άμυνα»
Η κακή άμυνα του Ολυμπιακού ήταν αυτή που έφερε την ήττα από την Γιακίν Ντογκού στο Eurocup, σύμφωνα με τη Ζωή Δημητράκου.

Μπορεί η Ζωή Δημητράκου να ήταν η πρώτη σκόρερ για την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Γιακίν Ντογκού με 83-63, για την 4η αγωνιστική του Eurocup.

Η 29χρονη φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε πως από την άμυνα χάθηκε το παιχνίδι. «Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο μας κόστισε η άμυνα. Δεν συνηθίζεται για τη δική μας άμυνα να δεχόμαστε 41 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε και μειώσαμε το σκορ. Στην επίθεση ήμασταν αρκετά εύστοχες. Όμως η αντίπαλός μας βρήκε λύσεις στην τελευταία περίοδο και έτσι ήρθε αυτό το σκορ. Δεν πρέπει να μας πτοεί αυτή η ήττα. Χάσαμε στην έδρα της πρωτοπόρου και πάμε να πάρουμε τα άλλα δυο ματς», ανέφερε.

Ο β’ προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης δήλωσε: «Παίξαμε καλά για τρία δεκάλεπτα. Στην τελευταία περίοδο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Σε αυτό το επίπεδο η έλλειψη συγκέντρωσης δεν συγχωρείτε και κάπως έτσι ήρθε το αποτέλεσμα αυτό. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για πρόκριση στην επόμενη φάση».