Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης 78-77 (vid)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης 78-77 (vid)
Έπειτα από ένα απίστευτο ντέρμπι η Φενέρμπχατσε επιβλήθηκε της Ρεάλ Μαδρίτης (78-77) χάρις στο ανόητο φάουλ του Τζέισι Κάρολ στα -1,7''!

Στην Ulker Sports Arena... έπεσαν κορμιά κι η Φενέρμπαχτσε ήταν αυτή που χαμογέλασε με πρωταγωνιστή τον Τζέισι Κάρολ! Ο άσος της Ρεάλ έκανε «χαζό» φάουλ στα -1,7'' στον Τζέιμς Νάναλι που πήγε στη γραμμή των βολών κι αφού ευστόχησε στην πρώτη και «κλείδωσε» τη νίκη, έχασε τη επίτηδες τη δεύτερη.

Ο Κώστας Σλούκας είχε 11 πόντους, 6 ασίστ, 1 ριμπάουντ κι 1 κλέψιμο, ωστόσο είδε το τέλος της αναμέτρησης από τον πάγκο, αφού αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές.

Η Βαθμολογία

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Οι δύο ομάδες έδωσαν... μάχη μέχρι τέλους που δεν έληξε και με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, αφού μετά το άστοχο σουτ του Γιουλ που θα μπορούσε να χαρίσει τη νίκη στη Ρεάλ έγινε... το χαζό φάουλ του Κάρολ στον Νάναλι που έκρινε το παιχνίδι.

Με τις ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Τζέιμς Νάναλι όχι μόνο έβαλε κρίσιμους πόντους στο τέλος, αλλά πέτυχε και τη νικητήρια βολή. Ο Αμερικανός φόργουορντ ολοκλήρωσε το ματς με 18 πόντους (4/5δίπ., 3/4τρίπ., 1/2βολ.), μάζεψε 5 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ, έκλεψε 1 φορά και έκανε 1 λάθος σε 32:05.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Τζέισι Κάρολ εκτός από 1/3 δίποντα, 4 άστοχα τρίποντα έκανε και το φάουλ στο τέλος.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Η τελευταία φάση του αγώνα! Ο Κάρολ κάνει το φάουλ στον Νάναλι στα -1,6''. Ο Αμερικανός φόργουορντ έβαλε την πρώτη, έχασε τη δεύτερη και ο Κάρολ αστόχησε από μακριά στη λήξη.

ΑΦΑΝΗΣ-«ΗΡΩΑΣ»: Ο Μπόμπι Ντίξον μπορεί να είχε 1/5 τρίποντα, ωστόσο πέτυχε 10 πόντους κι έδωσε 6 ασίστ.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Γιαν Βέσελι.. airlines!

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Η Ρεάλ το φάουλ του Κάρολ και που δεν κατάφερε να οδηγήσει τουλάχιστον το ματς στην παράταση.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 39-40, 57-57, 78-77

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.