Γιουλ: «Ξεχωριστό το ματς με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Γιουλ: «Ξεχωριστό το ματς με Παναθηναϊκό»
Ο Σέρχιο Γιουλ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Euroleague και ανέφερε για ποιο λόγο ήταν ξεχωριστή η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Το βράδυ του αγώνα με το «τριφύλλι», ο 29χρονος γκαρντ της Ρεάλ έκανε ατομικό ρεκόρ σε πόντους, και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του αυτή η αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είπε: «Το παιχνίδι ενάστια στον Παναθηναϊκό ήταν ξεχωριστό, φυσικά, γιατί έκανα ατομικό ρεκόρ σε πόντους. Ήταν τόσο ισορροπημένο το ματς, κόντρα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, αφού διαθέτει καλούς και έμπειρους παίκτες. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά με τη βοήθεια των φιλάθλων μας πήραμε τη νίκη στο τέλος. Νομίζω πως ήταν ένα όμορφο παιχνίδι, γιατί καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά και γιατί υπήρχε μία τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.