Να «σπάσει» το αήττητο ο Ολυμπιακός

Να «σπάσει» το αήττητο ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Να «σπάσει» το αήττητο ο Ολυμπιακός
Να «σπάσει» το αήττητο της Γιακίν Ντογκού και να φύγει με το «διπλό» από την Κωνσταντινούπολη αύριο (01/12, 17:00) θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός, στην τέταρτη αγωνιστική του Eurocup.

Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται από το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11) στην Κωνσταντινούπολη, καθώς αύριο (01/12, 17:00) θα αντιμετωπίσουν την αήττητη Γιακίν Ντογκού, για την τέταρτη αγωνιστική του Eurocup.

Οι παίκτριες της Καπογιάννη είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο με 55-53, στο Κλειστό της Γλυφάδας, έκτοτε, όμως, μετρούν μόνο νίκες στον Δ' Όμιλο, έχοντας επικρατήσει της Μίσκολτς (60-61) και της Γκουντ Έιντζελς Κόζιτσε (85-78).

Εκτός αποστολής έμειναν η νεοαποκτηθείσα Ντονέκα Χόντζις, η Μαρί-Ρόζα Μπόνη και η Στέλλα Φουράκη.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς. Ωστόσο ετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Πάμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση και δύναμη για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Από τη μεριά της, η Γκοτζή, ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε την ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στόχος μας όμως είναι να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, μετά από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, που ήταν ένα αποτέλεσμα που θέλαμε και με αυτή τη διαφορά πόντων».