Γκρέιντζερ: «Σπάνιο το ματς με Παναθηναϊκό»!

Gazzetta team
Γκρέιντζερ: «Σπάνιο το ματς με Παναθηναϊκό»!
Ο Τζέισον Γκρέιντζερ αποκάλυψε το λόγο που η νίκη της Εφές επί του Παναθηναϊκού ήταν σημαντική, αλλά και τι... σπάνιο έγινε στον αγώνα αυτό.

Μια νίκη-ορόσημο ήταν αυτή της Εφές επί του Παναθηναϊκού στη φετινή Euroleague, όπως επεσήμανε ο Τζέισον Γκρέιντζερ στο blog του.

Ο 27χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με το «τριφύλλι», τότε που η τούρκικη ομάδα επικράτησε με 91-83, μετά από δύο παρατάσεις, και αποκάλυψε για ποιο λόγο αυτό το ματς ήταν σπάνιο για τον ίδιο.

Αναλυτικά:

«Η πρώτη εβδομάδα με τα δύο παιχνίδια ήταν κλειδί για εμάς. Κάναμε μία σημαντική νίκη κόντρα στην Νταρουσάφακα, καθώς ήμασταν στο 0-3 κι αυτό ήταν το σημείο ανάκαμψης. Αργότερα, ενάντια στον Παναθηναϊκό ήταν μία… έκρηξη αυτοπεποίθησης, όπως αυτή που θα πρέπει να έχουμε κι απέναντι στη Μακάμπι, όπου ελπίζω να δείξουμε τη σκληράδα που πρέπει, για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Η Μακάμπι έχει ένα σύνολο με μεγάλο ατομικό ταλέντο, με ονόματα όπως ο Γουίμς κι ο Ραντ... Μπορούν να σκοράρουν πολύ! Αλλά, θεωρώ πως το κλειδί του παιχνιδιού θα είναι η άμυνα μας. Αν παίξουμε την άμυνα που θέλουμε και που ξέρουμε, τότε θα πάνε όλα καλά. Θα είναι ένα περίπλοκο εκτός έδρας ματς, αλλά είναι και μία καλή ευκαιρία για να πάρουμε τη νίκη. Έχουν σχεδόν το ίδιο στιλ με εμάς, δηλαδή τρέχουν και σκοράρουν πολύ, γι’ αυτό οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον νικητή.

Στο ματς τώρα κόντρα στον Παναθηναϊκό, που σας έλεγα, έγινε κάτι πολύ σπάνιο για την καριέρα μου. Δεν παίζω πολύ συχνά παιχνίδια στην παράταση κι εκεί είχαμε δύο! Θυμάμαι πως έπαιξα με προβλήματα στον ώμο και μάλιστα έπρεπε να αγωνιστώ για πολλά λεπτά, αλλά ήταν από τους αγώνες, που, όταν είσαι στην πλευρά των νικητών, το συναίσθημα είναι τρομερό! Όλοι ήμασταν πολύ χαρούμενοι και πήραμε μεγάλη ώθηση για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο».