Σκαριόλο: «Τα 300 βράδια που γύρισα γαμ…νος σπίτι μου!»

Ο ΙΤΑΛΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΒΑ

Σκαριόλο: «Τα 300 βράδια που γύρισα γαμ…νος σπίτι μου!»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο παραδέχτηκε ότι η προοπτική του ΝΒΑ δεν τον αφήνει αδιάφορο ενώ εξήγησε τους λόγους που η στεναχώρια πρέπει να κρατάει λίγο.  

Σκαριόλο: «Τα 300 βράδια που γύρισα γαμ…νος σπίτι μου!»

Ο Ιταλός κόουτς θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας ως το 2020, έχοντας ήδη κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια με τους Ίβηρες σε EuroBasket (2009, 2011, 2015) καθώς και δυο Ολυμπιακά μετάλλια: αργυρό το 2012 στο Λονδίνο και χάλκινο το 2016, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο Σκαριόλο ρωτήθηκε, μάλιστα, για το ενδεχόμενο να κοουτσάρει μελλοντικά στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο! «Να δουλέψω σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ; Θα ήθελα να το κάνω, έχοντας όμως σημαντικό ρόλο. Αναλαμβάνοντας ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ προχωράς βήμα προς βήμα, κι όχι δέκα-δέκα!».  

Eν συνεχεία ρωτήθηκε για το κίνητρο που βρίσκει σε κάθε περίπτωση: «Είμαι πολύ τυχερός, έχοντας κερδίσει το 70% των αγώνων μου. Αν το σκεφτείτε αναλογικά, στα 1.000 παιχνίδια που έχω κοουτσάρει, έχουν υπάρξει 300 βράδια που γύρισα γαμ… ος σπίτι! Η στεναχώρια πρέπει να κρατάει λίγο. Αυτό που μου δίνει κίνητρο είναι να νιώθω καλά με οτιδήποτε καταπιάνομαι».

Best of internet