Θάντερ - Ουίζαρντς: 126-115

Φώτης Καρακούσης
Θάντερ - Ουίζαρντς: 126-115

bet365

Τον Θεό του δεν έχει ο Ράσελ Ουέστμπρουκ με τον μεγάλο ηγέτη των Θάντερ να είναι για ακόμα μία φορά μαγικός και με το 9ο φετινό του τριπλ νταμπλ και 6ο στα τελευταία 8 ματς να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη επί των Ουίζαρντς με 126-115.

Πραγματικά ότι και να γράψεις για τον παίκτη αυτό είναι λίγο. Από την στιγμή που ο Κέβιν Ντουράντ αποφάσισε να φύγει από την Οκλαχόμα, έχει βαλθεί να κάνει τους πάντες να τον ξεχάσουν παίζοντας εξωπραγματικό μπάσκετ. Μιλάμε φυσικά για τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος σε ένα ακόμα ματς ήταν απίστευτος, αναγκάζοντας τους πάντες να υποκλιθούν στο τεράστιο ταλέντο του.

Τι έκανε; Τίποτα μωρέ, πέτυχε το 9ο φετινό τριπλ νταμπλ και το 6ο στους 8 τελευταίους αγώνες, οδηγώντας τους Θάντερ στη νίκη επί των σκληροτράχηλων Γουίζαρντς με 126-115. Μάλιστα σαν να μην έφτανε το τριπλ νταμπλ, ήταν και ο παίκτης που με δικό του τρίποντο το ματς πήγε στην παράταση για να το... καθαρίσουν μετά εύκολα οι γηπεδούχοι και να φτάσουν το 12-8.

Ο Ουέστμπρουκ σε μια ακόμα μοναδική του παράσταση είχε 35 πόντους, κατέβασε 14 ριμπάουντ και έδωσε και 11 ασίστ, έχοντας και 2 κλεψίματα. Ε πραγματικά τι άλλο να έκανε; Τον απίστευτο αυτόν παίκτη ακολούθησε ο Ολαντίπο με 25, ενώ θετικότατοι ήταν οι Καντέρ (14) και Σαμπόνις (10). Για τους ηττημένους που βρίσκονται πλέον στο 6-11, ο Μπιλ με 31 πόντους ήταν αυτός που ξεχώρισε με τον Μόρις να ακολουθεί με 19.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα