Σε δυσμένεια ο Μαρμπλ, στο προσκήνιο (και πάλι) ο ΜακΝιλ

Σε δυσμένεια ο Μαρμπλ, στο προσκήνιο (και πάλι) ο ΜακΝιλ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σε δυσμένεια ο Μαρμπλ, στο προσκήνιο (και πάλι) ο ΜακΝιλ

bet365

Οι σχέσεις εμπιστοσύνης είναι αναγκαίες για τη διατήρηση μιας συνεργασίας. Φαίνεται ότι στην περίπτωση αυτής μεταξύ του Άρη και του Ντέβιν Μαρμπλ έχουν κλονιστεί. Αυτό φάνηκε και από τις τοποθετήσεις του Δημήτρη Πρίφτη έπειτα από την ήττα από τη Μονακό και το νέο σενάριο που αναπτύχθηκε περί επαναπροσέγγισης του Τζέρελ ΜακΝιλ.

Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από μια μορφή διαστρέμματος στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, κατά δήλωση του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Μαρμπλ απουσίασε από τον αγώνα στη Φρανκφούρτη κόντρα στους Σκαϊλάινερς. Παραμονή της αναμέτρησης στη Λευκάδα απέναντι στη Δόξα ζήτησε να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Χρησιμοποιήθηκε περίπου 90 δευτερόλεπτα αλλά και πάλι ένιωσε ενοχλήσεις. «Τον χρησιμοποίησα, έχασε 2-3 φάσεις, φαινόταν ότι δεν πατούσε καλά στο παρκέ», σημείωσε ο προπονητής του Άρη.

Στην αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα, ο Ντέβιν Μαρμπλ συμπεριλήφθηκε στη 12αδα, τελικώς όμως παρακολούθησε τον αγώνα από τον πάγκο. «Είδα στο ζέσταμα ότι δεν πατούσε καλά το πόδι του», σημείωσε εκ νέου ο Δημήτρης Πρίφτης. Μόνο που ο προπονητής του Άρη έκανε ένα βήμα παραπάνω επί της συγκεκριμένης υπόθεσης επιδεικνύοντας τις προθέσεις του. «Ο καθένας διαχειρίζεται τον πόνο με τον δικό του τρόπο. Σίγουρα έχει κάποιο πρόβλημα, δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι ώστε μένει εκτός αγώνων», είπε.

Η δήλωση του 48χρονου προπονητή είναι πολύ χαρακτηριστική και περιγραφική των συναισθημάτων του για τον Ντέβιν Μαρμπλ. Είναι προφανές ότι ο παίκτης βρίσκεται σε δυσμένεια, είναι εξίσου οφθαλμοφανές ότι ακόμη και οι «ελαστικές» σχέσεις εμπιστοσύνης που υπήρχαν στη συγκεκριμένη σχέση έχουν πάψει να υφίστανται.

Και χρησιμοποιούμε τον όρο «ελαστικές», διότι ουδέποτε καλλιεργήθηκε έντονη πίστη στις δυνατότητες του συγκεκριμένου αθλητή. Το πρώτο «κρούσμα» ήταν μετά το παραδοσιακό ντέρμπι, όπου ο Άρης μπήκε σε διαδικασία συζητήσεων με τον ατζέντη του με σκοπό τη λύση του συμβολαίου. Ο Μαρμπλ παρέμεινε στην ομάδα για τον απλούστατο λόγο της οικονομικής διαφωνίας στη λύση του συμβολαίου. Αυτή η αναγκαστική εξέλιξη υποχρέωσε και την αναβάθμιση του ρόλου του.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι με πρωτοβουλία των «κίτρινων» θα επιχειρηθεί ένας νέος κύκλος επαφών με τον Αμερικανό με σκοπό ένα συναινετικό διαζύγιο. Κρίνοντας απ’ όλα όσα είχαν προηγηθεί πριν από περίπου έναν μήνα, άπαντες οφείλουν να κρατούν μικρό καλάθι καθώς ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει α) ότι η πλευρά του παίκτη θα συμβιβαστεί με τις προτάσεις του Άρη και β) ότι η ιδιοκτησία θα αναλάβει το οικονομικό κόστος.

Κάπου εδώ εμπλέκεται και το νέο σενάριο που αναπτύχθηκε και αφορά τον Τζέρελ ΜακΝιλ. Είναι δεδομένο ότι ο Άρης ουδέποτε έκοψε τις γέφυρες επικοινωνίας με τον Αμερικανό γκαρντ. Είναι συντριπτικός ο αριθμός των υποστηρικτών του 29χρονου αθλητή στο εσωτερικό του Άρη, γι’ αυτόν τον λόγο το όνομα του ΜακΝιλ αναφέρεται σχεδόν σε καθημερινή βάση. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι το κόστος αυτής της αλλαγής μπορεί να ξεπεράσει και τις 250.000 ευρώ. Τον λόγο έχει η… ιδιοκτησία.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα