Ζητά αποζημίωση η Μπάγερν από Μπάρτσα για Ρένφοε

Gazzetta team
Ζητά αποζημίωση η Μπάγερν από Μπάρτσα για Ρένφοε

bet365

Η Μπάγερν δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει έτσι απλά τον Άλεξ Ρένφοε και ζητάει από την Μπαρτσελόνα να την αποζημιώσει, προκειμένου να αποδεσμεύσει τον παίκτη.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε στραφεί στη λύση του Άλεξ Ρένφοε, προκειμένου να την ενισχύσει στα γκαρντ, μετά τα προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο η Μπάγερν φαίνεται πως δεν θα της παραχωρήσει τον παίκτη έτσι απλά.

Ο 30χρονος γκαρντ - με βοσνιακό διαβατήριο - μπορεί να μην έπαιρνε πολύ χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Μονάχου και η μετακίνησή του στους «μπλαουγκράνα» να φάνταζε σίγουρη, ωστόσο οι Βαυαροί θέλουν οικονομικό αντάλλαγμα από την Μπαρτσελόνα, ώστε να αποδεσμεύσουν τον παίκτη, όπως αναφέρει η «El Mundo Deportivo».

Η άφιξη του παίκτη στην Βαρκελώνη εξαρτάται πλέον από τη συμφωνία που θα επιτευχθεί ανάμεσα στους δύο συλλόγους, με τις οικονομικές απαιτήσεις της Μπάγερν να μην είναι υψηλές, ωστόσο στέκεται εμπόδιο στη λύση που έψαχνε η Μπαρτσελόνα, καθώς μετά τον τραυματισμό του Πάου Ρίμπας, έχει μείνει με τους Πέτερι Κόπονεν και Ταϊρίς Ράις.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα