Χαραλαμπόπουλος: «Ακόμα δεν παίζω καλά»

Χαραλαμπόπουλος: «Ακόμα δεν παίζω καλά»

Gazzetta team
Χαραλαμπόπουλος: «Ακόμα δεν παίζω καλά»

bet365

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παραδέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα την περίοδο ντεφορμαρίσματος που περνάει, ενώ για το ματς στάθηκε στην ενέργεια που βγάζει η ομάδα του.

Στο gazzetta.gr διαβάσατε το θέμα για το κακό ξεκίνημα του 20χρονου φόργουορντ τη φετινή σεζόν, με τον ίδιο να προσθέτει μία ακόμα μέτρια εμφάνιση στο ενεργητικό του. Παρόλα αυτά γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει ώστε να παρουσιαστεί καλύτερος και ανεβασμένος στη συνέχεια:

«Ακόμα δεν παίζω καλά. Δεν έχω βρει ρυθμό και ψυχολογία στο σουτ μου αλλά αυτό θα έρθει με τον καιρό και πιστεύω να βελτιωθώ σε αυτό το κομμάτι. Προσπαθώ για την ώρα να δίνω τα πάντα στην άμυνα και να βοηθάω έτσι την ομάδα μου» δήλωσε αρχικά στην κάμερα της NOVA, ενώ για το ματς είπε:

«Παίξαμε καλή άμυνα, βγάλαμε αρκετή ενέργεια και πήραμε πόντους στον αιφνιδιασμό, με αποτέλεσμα να πάρουμε μια εύκολη νίκη».

Όσο για τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Γόντικα: «Ο Γόντικας δεν είχε σκοράρει και θέλαμε στην ομάδα να τον βοηθήσουμε να πετύχει τους πρώτους του πόντους. Το κατάφερε, είμαι χαρούμενος για αυτόν, μακάρι να τους εκατοστήσει και να τους χιλιάσει!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα