Ευχαρίστησε τον κόσμο του ο Αρκαδικός

Gazzetta team
Ευχαρίστησε τον κόσμο του ο Αρκαδικός

bet365

Ο Αρκαδικός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο του για τη στήριξη που δείχνει στις αναμετρήσεις της ομάδας.

Η ομάδα της Τρίπολης πανηγύρισε την τρίτη της νίκης στην Α2, κόντρα στο Χολαργό (63-58) κι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους για τη στήριξή τους και ανανεώνει το ραντεβού για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο, ο Αρκαδικός έκανε μια ακόμα νίκη, την τρίτη κατά σειρά, κόντρα στον Χολαργό, μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες μας, το τεχνικό μας επιτελείο αλλά και η διοίκηση του Αρκαδικού θέλουν για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουν κάθε έναν από εσάς που βρέθηκε στις εξέδρες του ΔΑΚ Τρίπολης.

Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη, η συμβολή όλων σας σε κάθε σκληρή άμυνα των παικτών μας "μαγική" με αποτέλεσμα να γίνετε και πάλι ο έκτος παίκτης μας και όλοι μαζί στο φινάλε να πανηγυρίσουμε τη σπουδαία νίκη.

Άπαντες στο σύλλογο, περιμένουμε, λοιπόν, με μεγάλη προσμονή, το επόμενο "κυανόλευκο" ραντεβού μας στο ΔΑΚ Τρίπολης!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα