Αλίχοντζιτς: «Ο κόσμος κάνει πιο εύκολη τη δουλειά μας»

Gazzetta team
Αλίχοντζιτς: «Ο κόσμος κάνει πιο εύκολη τη δουλειά μας»

bet365

Ο Φάρο Αλίχοντζιτς μίλησε για τη σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου στους αγώνες του Πανιωνίου και αναφέρθηκε στο επόμενο ματς με τον Αίολο Αστακού (03/12, 17:00).

Ο Βόσνιος σέντερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση των «κυανέρυθρων» με τους Μαχητές, στο Κλειστό της Αρτάκης, καθώς πέτυχε 23 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ, ωστόσο, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του «Ιστορικού», δεν στάθηκε στην ατομική του επίδοση. «Ήταν άλλη μια σημαντική νίκη που πετύχαμε στο πρωτάθλημα μέσα από την ομαδική δουλειά που γίνεται. Η άμυνα και η συγκέντρωση ήταν τα στοιχεία που μας οδήγησαν στη νίκη. Ελέγξαμε τον ρυθμό πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο και εκμεταλλευτήκαμε τα καλά στοιχεία που έχουμε στο παιχνίδι μας».

Ωστόσο, ο Αλίχοντζιτς, στάθηκε και στην σημαντική συμβολή που έχουν οι οπαδοί στις αναμετρήσεις του Πανιωνίου στην Α2. «Στο γήπεδο μας είμαστε πολύ δυνατοί, ο κόσμος μας δίνει ενέργεια και ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Η παρουσία του κάνει πιο εύκολη την δουλειά μας», υποστήριξε.

Τέλος, όσον αφορά το επόμενο ματς με τον Αίολο Αστακού (03/12, 17:00), μια ομάδα που οι «κυανέρυθροι» αντιμετώπισαν και στο Κύπελλο Ελλάδος, ο 27χρονος παίκτης του «Ιστορικού» τόνισε: «Έχουμε αντιμετωπίσει τον Αίολο και στο Κύπελλο, όμως αυτό είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εάν μείνουμε συγκεντρωμένοι και παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα