Εισιτήριο αντί 20 ευρώ στο ματς των Τρικάλων με τον Ολυμπιακό

Εισιτήριο αντί 20 ευρώ στο ματς των Τρικάλων με τον Ολυμπιακό

Τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική, αλλά τα εισιτήρια έχουν τσουχτερή τιμή αφού κοστίζουν 20 ευρώ.

Εισιτήριο αντί 20 ευρώ στο ματς των Τρικάλων με τον Ολυμπιακό

Ιδιαίτερα ακριβό είναι το εισιτήριο που όρισε η διοίκηση των Τρικάλων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η γενική είσοδος έχει ορστει στα 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της θεσσαλικής ομάδας αναφέρει: «Κυκλοφόρησαν και είναι στην διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων για την 9η αγωνιστική της Basket League.

Η Γενική τιμή εισόδου θα είναι 20 € ενώ η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά από τις 10-2 το μεσημέρι και από τις 6-8 το απόγευμα από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855). Εισιτήρια θα πωλούνται και από τις 10-2 τα πρωινά του Σαββάτου, της Κυριακής και της Δευτέρας, ημέρα του αγώνα. Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του κλειστού πριν την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια διατίθενται ακόμη και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.viva.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι οι φίλαθλοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.
Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο γήπεδο καλό θα ήταν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους ή να έρθουν νωρίτερα στο γήπεδο».

Best of internet