Μπρατσιάκος: «Δεν κατεβήκαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο»

Gazzetta team
Μπρατσιάκος: «Δεν κατεβήκαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο»

bet365

Ο προπονητής της Κύμης, Βασίλης Μπρατσιάκος, εξήγησε ότι οι παίκτες του δεν ήταν έτοιμοι πνευματικά για την πρώτη εκτός έδρας νίκη.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη δίκαιη νίκη του. Έγινε ένα σκληρό μας απέναντι σε δύο ομάδες που πρόσεχαν την άμυνά τους. Είχαμε κάποια αμυντικά πλάνα και είχαμε πει πως εάν κρατούσαμε τον Κολοσσό κάτω από τους 60 πόντους, θα είχαμε τύχη στο ματς. Όμως, ο Κολοσσός έπαιξε πολύ καλή άμυνα και μετά το comeback μας, ενώ δεν είχαμε και το εύκολο σουτ.

Τα 14 επιθετικά ριμπάουντ του Κολοσσού λένε ότι έχουμε πρόβλημα εκεί. Πάλι, ήμασταν με 21 λάθη και το κυριότερο είναι ότι μας έκλεψαν 10 φορές την μπάλα. Τη διαφορά στο παιχνίδι έκανε το πρώτο ημίχρονο, όπου για ανεξήγητο λόγο δεν κατεβήκαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Σε μία τέτοια έδρα, είναι δύσκολο να γυρίσει το ματς, αλλά στο τέλος δεν ήμασταν όπως έπρεπε και γενικά πνευματικά έτοιμοι για την πρώτη εκτός έδρας νίκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Κύμης μετά την ήττα από τον Κολοσσό.

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Σχίζας επισήμανε: «Από την αρχή της εβδομάδας ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο ματς σε μία δυνατή έδρα. Από ‘κει και πέρα, το πρόβλημα ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ και μετά τα 21 λάθη στην επίθεση. Έτσι, είναι δύσκολο να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι και σε μία τέτοια έδρα. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να ετοιμαστούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα