Ζντοβτς: «Έπρεπε να το πιστέψουμε και να παίξουμε πιο δυνατά»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 78-67

Ζντοβτς: «Έπρεπε να το πιστέψουμε και να παίξουμε πιο δυνατά»

Ζντοβτς: «Έπρεπε να το πιστέψουμε και να παίξουμε πιο δυνατά»

Ο Γιούρι Ζντοβτς περίμενε πως ο Ολυμπιακός θα έπαιζε πιο δυνατά μετά την ήττα από την Μακάμπι και πιστεύει πως έπρεπε να παίξουν πιο δυνατά.  

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν το φαβορί για αυτό το ματς και μετά την ήττα από τη Μακάμπι περιμέναμε πως θα παίζουν δυνατά, αλλά και ότι θα έχουν ένα είδος πίεσης. Αυτά τα ματς σου δείχνουν τις αδυναμίες σου, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα τοπ επιπέδου. Πιστεύω όμως πως αν το πιστεύαμε περισσότερο και παίζαμε πιο δυνατά, θα μπορούσαμε ακόμη και να είχαμε κερδίσει. Όμως δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε, παίξαμε άσχημα και παρ’ όλα αυτά ήμασταν το μεγαλύτερο διάστημα 6-7 πόντους πίσω. Είχαμε μιλήσει με τους παίκτες, αλλά είναι εύκολο να λες λόγια και άλλο είναι η πραγματικότητα. Είχαμε πολλούς παίκτες που σκέφτονται μόνο την επίθεση κι όχι την άμυνα. Μέχρι τώρα τα πάμε αρκετά καλά, αλλά πρέπει να πιστέψουμε, να συνεχίσουμε τη δουλειά και να περιμένουμε την επόμενη ευκαιρία».

Για το τι λείπει από την ΑΕΚ που θα την κάνει ανταγωνιστική και μακριά από την έδρα της: «Δεν είναι εύκολο να το πεις αυτό. Δεν είμαστε πολύ έξυπνη ομάδα, παίζουμε βιαστικά και απέναντι σε τέτοιες ομάδες τιμωρείσαι για κάθε λάθος σου. Έχουμε πρόβλημα και στο ριμπάουντ, ο Ολυμπιακός σήμερα είχε 15 επιθετικά ριμπάουντ και αυτό σε σκοτώνει. Επιπλέον ο Ολυμπιακός έχει δύο παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Εμείς πρέπει να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας ή έστω να τις κρύψουμε».  

Best of internet