Σφαιρόπουλος: «Στις νίκες θέλω να γράφετε για τους παίκτες, στις ήττες για μένα» (vid)

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Στις νίκες θέλω να γράφετε για τους παίκτες, στις ήττες για μένα» (vid)
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπεραμύνθηκε των παικτών για μία ακόμη φορά τονίζοντας πως στις ήττες είναι ο μόνος υπεύθυνος.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ με καλό μπάκετ και απολαμβάνει μόνος του την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όχι μόνο έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά τους υπερασπίστηκε τονίζοντας προς τους δημοσιογράφους, «όταν η ομάδα κερδίζει θέλω να γράφετε μόνο για τους παίκτες, όταν χάνει να γράφετε μόνο για μένα, ότι φταίω εγώ».

Ο Έλληνας τεχνικός αναφερόμενος στο ματς με την ΑΕΚ τόνισε, «είναι μια σημαντική νίκη, γιατί παίζαμε με μια ομάδα που έχει βλέψεις να σπάσει το δίδυμο της κορυφής, που ήταν αήττητη και είναι ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι. Πιστεύω πως κάναμε πολύ καλή δουλειά και ήρθε η νίκη εύκολα. Οι παίκτες μας αντέδρασαν πολύ καλά μετά την ήττα με τη Μακάμπι. Μέχρι το 35’ είχαμε δεχτεί 53 πόντους και στο τέλος μειώθηκε η διαφορά. Είχαμε τον έλεγχο εξ αρχής και ξεφύγαμε στο τρίτο δεκάλεπτο. Είχαμε διάθεση και φαίνεται από τα επιθετικά ριμπάουντ και τα έντεκα κοψίματα που κάναμε. Δεν θυμάμαι πολλά παιχνίδια με τόσα κοψίματα και αυτό δείχνει τη διάθεση για ομαδική και προσωπική άμυνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και βοήθησε την ομάδα και να ευχηθώ περαστικά στον Κώστα Βασιλειάδη για τον τραυματισμό του».

Ο Ντάνιελ Χάκετ εκ μέρους των συμπαικτών του είπε πως, «Ήταν μια καλή νίκη για μας μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Αντιδράσαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, που δεν είχε κάνει ήττα και παίζει πάντα δυνατά»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα