Καλαμπάκος: «Ο κόσμος γλίτωσε το τσεκ-απ!»

Καλαμπάκος: «Ο κόσμος γλίτωσε το τσεκ-απ!»

bet365

Ο Κόροιβος πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη επί του Λαυρίου και ο προπονητής της ομάδας της Ηλείας, Ντίνος Καλαμπάκος παραδέχθηκε πως η ομάδα του στάθηκε τυχερή αυτή τη φορά.

«Θα κάνουμε ένα μεγάλο καλό στους πολίτες της Αμαλιάδας, γιατί δεν θα χρειαστεί να πάνε στο νοσοκομείο για τσεκ-απ! Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που εξελίχθηκε σε γκραν-γκινιόλ. Ευτυχώς όμως δεν το χάσαμε όπως τα δύο προηγούμενα. Σήμερα σταθήκαμε τυχεροί. Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι πάση θυσία.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες βλακείες, ενώ τα είχαμε πει όλη τη εβδομάδα, είχαμε και τον Μπράουν που βγήκε με τα φάουλ, ευτυχώς όμως βοήθησαν και οι Έλληνες παίκτες και ο νέος παίκτης που ήρθε (σ.σ. Πόλαρντ) και δόξα το Θεό, κερδίσαμε. Συγχαρητήρια και στα παιδιά του Λαυρίου, έπαιξαν έξυπνο παιχνίδι και μου έκανε εντύπωση που το Λαύριο είναι μια μεγάλη παρέα και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Ευτυχώς για εμάς κερδίσαμε και ευτυχώς υπάρχει αύριο» παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Λαυρίου ο προπονητής του Κόροιβου.

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Αντρέα Μιλουτίνοβιτς: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στην ομάδα του Λαυρίου για τον αγώνα που είχαμε. Είναι το τρίτο παιχνίδι που κρίνεται στο τελευταίο σουτ, αλλά μάθαμε από τα δυο προηγούμενα και κάναμε κάτι διαφορετικό σήμερα. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε και τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι αλλά θα προετοιμαστούμε καλύτερα γιατί προερχόμαστε από νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα