«Οργισμένη» ανακοίνωση Φάρου για διαιτησία

«Επίθεση» στον διαιτητή κ. Ανδρικόπουλο, που διήυθυνε την αναμέτρηση με τον Δούκα, εξαπέλυσε ο Φάρος, μιλώντας για... βιασμό της ομάδας του Κερατσινίου.

«Οργισμένη» ανακοίνωση Φάρου για διαιτησία

Αρκετά παράπονα φαίνεται πως είχε ο Φάρος από τη διαιτησία, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α2 με τον Δούκα, κι εξέδωσε μια... οργισμένη ανακοίνωση, με την οποία τάχθηκε κατά του κ. Ανδρικόπουλου.

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα όσοι βρέθηκαν στο Κλειστό γυμναστήριο του «Δαΐς» και όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι από το διαδίκτυο έγιναν μάρτυρες ενός πρωτοφανούς «βιασμού» μιας ομάδας από έναν διαιτητή.

Δράστης ο κ. Ανδρικόπουλος. Η ελληνική γλώσσα μοιάζει πολύ φτωχή για να βρεθούν οι λέξεις οι οποίες θα μπορούσαν να περιγράψουν τα κατορθώματα του συγκεκριμένου κυρίου.
Δε θέλουμε να ανεβάσουμε βίντεο.

Όταν κάποιον τον... βιάζουν δεν έχει διάθεση να το βλέπει όλος ο κόσμος. Θέλουμε όμως να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης. Δε θέλουμε να μπούμε σε διαδικασίες θεωριών συνωμοσίας. Θα δεχτούμε απλά ότι έχουμε να κάνουμε μ’ έναν κακό διαιτητή. Όπως λοιπόν τιμωρήθηκαν οι αθλητές μας πριν δύο εβδομάδες στην Τρίπολη γιατί καταστρατήγησαν τους κανόνες, το ίδιο περιμένουμε να πράξουν τα αρμόδια όργανα για έναν διαιτητή που «βίασε» τους κανόνες του αθλήματος. Ευτυχώς ήταν παρόντες και εξέχοντα μέλη της Ομοσπονδίας στο γήπεδο και θεωρούμε ότι θα πράξουν τα αυτονόητα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Δούκα για τη φιλοξενία και να ευχηθούμε καλή συνέχεια».