Καστρίτης: «Έχουμε θέμα με την απόδοσή μας»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 84-67

Καστρίτης: «Έχουμε θέμα με την απόδοσή μας»

Ο Γιάννης Καστρίτης υποστήριξε πως τα Τρίκαλα έχουν θέμα με την απόδοσή τους στα εκτός έδρας ματς, ενώ τόνισε πως πρέπει να υπάρχει ισορροπία στα συναισθήματα όλων στην ομάδα.

Καστρίτης: «Έχουμε θέμα με την απόδοσή μας»

Ο 34χρονος τεχνικός των Τρικάλων, μετά την ήττα της ομάδας από τον Προμηθέα (84-67) δήλωσε πως η έλλειψη ενέργειας στην αρχή του αγώνα κόστισε στην ομάδα, ενώ τόνισε πως τα Τρίκαλα δεν έγιναν μια σούπερ ομάδα με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και πρέπει να υπάρχει ισορροπία.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Καστρίτης είπε: «Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη δίκαιη επικράτησή του. Του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Είναι ξεκάθαρο και φαίνεται και από τη διακύμανση του σκορ πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην τελική έκβαση του αγώνα το κακό μας ξεκίνημα. Μπήκαμε στο παιχνίδι έχοντας έλλειμμα ενέργειας. Αντίθετα ο Προμηθέας, προσέγγισε όπως έπρεπε την αναμέτρηση. 

Εμείς έχουμε ένα θέμα με τη διάρκεια στην απόδοσή μας στους εκτός έδρας αγώνες μας. Θέλαμε να αυξήσουμε τα λεπτά ανταγωνιστικότητας, αλλά και να μην εγκαταλείψουμε το παιχνίδι όταν αυτό στράβωσε. Το πρώτο κομμάτι δεν το καταφέραμε, όμως στο δ΄ 10λεπτο δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος ενός αγώνα. 

Θέλω να τονίσω ότι μια νίκη, όπως αυτή επί του ΠΑΟΚ, δεν μας κάνει σούπερ ομάδα, όπως επίσης και μια ήττα όπως η σημερινή δεν μας κάνει κακή ομάδα. Πρέπει να έχουμε ισορροπία στα συναισθήματά μας. Κάθε φορά που επιστρέφω στην Πάτρα νιώθω πολύ όμορφα. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις αυτό που έχει γίνει στο «Τόφαλος». Είναι επίσης πολύ σημαντικό που η Πάτρα έχει ξανά δυο ομάδες στην Α1».

Από πλευράς παικτών, ο Κέλσι Μπάρλοου, υποστήριξε: «Προερχόμασταν από ένα καλό παιχνίδι την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ και πιστεύαμε ότι θα  μπορούσαμε να το συνεχίσουμε αυτό και στην Πάτρα. Ήρθαμε να παίξουμε με μια καλή στρατηγική, όμως πιστεύω ότι είχαμε έλλειψη ενέργειας στην αρχή του αγώνα. Εκεί ο Προμηθέας πήρε μια διαφορά και,δυστυχώς, αυτό μας στοίχισε στο υπόλοιπο παιχνίδι».

Best of internet