Κάρολ: «Αξέχαστη η EuroLeague κόντρα στον Ολυμπιακό» (vid)

Κάρολ: «Αξέχαστη η EuroLeague κόντρα στον Ολυμπιακό» (vid)
Ο Τζέισι Κάρολ επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι εν συνεχεία μίλησε για τις στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ.

Ο Αμερικανός (με διαβατήριο Αζερμπαϊτζάν) σκόρερ έπιασε τον Λούις Μπούλοκ στην κορυφή της λίστας των ξένων παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των Μαδριλένων κόντρα στην Ούινκς Καζάν, ενώ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ ως το 2019.

Σχολίασε, σχετικά, πως «θέλω να παραμείνω στη Ρεάλ όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια μπορώ! Είμαι πολύ χαρούμενος με τις τελευταίες εξελίξεις κι επίσης, υπερήφανος που έχω παίξει σε τόσους αγώνες με τη συγκεκριμένη ομάδα. Είναι ένα κλαμπ με τεράστια ιστορία και το γεγονός ότι είμαι μέλος του είναι τεράστια ευθύνη! Ελπίζω να ακολουθήσουν πολλά- πολλά παιχνίδια ακόμη. Θα παλεύω κάθε ημέρα ώστε να αποδείξω ότι είμαι σημαντικό κομμάτι αυτής της προσπάθειας».

Παρεμπιπτόντως, ο Κάρολ κλήθηκε να σχολιάσει τις ξεχωριστές στιγμές που έχει ζήσει με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο. «Έχουμε ζήσει απίθανες καταστάσεις μαζί. Όπως το πρώτο μας Copa del Rey έπειτα από 19 χρόνια! Θυμάμαι πως έκανα σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο σε εκείνο το ματς στη Βαρκελώνη. Υπάρχει, φυσικά, και η EuroLeague, το 2015 κόντρα στον Ολυμπιακό».