Ιβάνοβιτς: «Πρόκληση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ιβάνοβιτς: «Πρόκληση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»
Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς γράφει για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (26/11, 19:00) και θέλει να σεβαστούν τους εαυτούς τους.

Πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Νίκολα Ιβάνοβιτς γράφει στο blog του στο esake.gr:

«Καλησπέρα,

Προερχόμαστε από τη νίκη στο Champions League με την Παρτιζάν, παρόλο που δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Το σημαντικό και αυτό που κρατάμε είναι ότι κερδίσαμε. Έχουμε μπροστά μας άλλωστε πολύ δρόμο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Χρειάζεται διάρκεια και πίστη στις δυνατότητές μας και βεβαίως προσήλωση στο πλάνο του προπονητή μας.

Τώρα, προετοιμαζόμαστε για το πιο δύσκολο ματς της περιόδου, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αυτό με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε, ότι είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Σίγουρα μετά την ήττα από την Μακάμπι θα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μπροστά στο κοινό του.

Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, να δώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας και να σεβαστούμε τους εαυτούς μας, με μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση.

Όλοι μας βλέπουμε το συγκεκριμένο ματς ως μία μεγάλη πρόκληση και είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε μέσα στο παρκέ για να τα καταφέρουμε.

Nα είστε καλά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα