Τζένκινς: «Να επανέλθουμε κόντρα στη Δόξα»

Gazzetta team
Τζένκινς: «Να επανέλθουμε κόντρα στη Δόξα»

bet365

Ο Μάικλ Τζένκινς μίλησε για τα άσχημα αποτελέσματα του Άρη και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Δόξα Λευκάδας το Σάββατο (26/11, 17:00).

«Το καλό με το μπάσκετ είναι πως μπορείς να επανορθώσεις στο επόμενο παιχνίδι», υποστήριξε ο 30χρονος γκαρντ του «Αυτοκράτορα» και τόνισε πως οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη πρέπει να είναι και τα 40 λεπτά συγκεντρωμένοι κόντρα στη Δόξα το Σάββατο (26/11, 17:00), για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Η Δόξα, ο Ουέλς και η επιστροφή στις νίκες

Είμαστε ανυπόμονοι για τον αγώνα στην Λευκάδα. Έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες μετά από κάποιες συνεχόμενες ήττες που κάναμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ηττηθήκαμε από την Νίμπουργκ, τον Παναθηναϊκό και τους Skyliners, σε έναν αγώνα τον οποίο θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει.

Στον αγώνα με την Δόξα θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε. Αυτό είναι το καλό με το μπάσκετ, ότι οι αγώνες είναι συνεχόμενοι και έχεις την ευκαιρία να επανορθώσεις στο επόμενο παιχνίδι, από ένα κακό αποτέλεσμα που έφερες στο προηγούμενο. Περιμένουμε με αγωνία τον αυριανό αγώνα, για να παρουσιάσουμε κάτι θετικό και να κερδίσουμε.

Είμαστε σε διαδικασία σκάουτινγκ της Δόξας Λευκάδας. Ξέρω τον Dezmine Wells. Είναι κι αυτός από τη Νορθ Καρολάινα και έχουμε κάποιους κοινούς γνωστούς, αν και είναι νεότερος από μένα. Τον έχω δει να παίζει στο χάι σκουλ και το κολέγιο.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε στην Λευκάδα είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Όχι όπως στον αγώνα της Γερμανίας που κερδίζαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια και χάσαμε στο τέλος. Πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι, να είμαστε δυνατοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να δείξουμε πόσο θέλουμε αυτήν τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα