Καλλές: «Ανέβηκε η ψυχολογία μας με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Καλλές: «Ανέβηκε η ψυχολογία μας με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ»

bet365

Για την επίδραση που είχε η νίκη επί του ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική στους παίκτες των Τρικάλων μίλησε ο Νίκος Καλλές.

Η θεσσαλική ομάδα πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» την προηγούμενη αγωνιστική και ο 29χρονος σέντερ αναφέρθηκε στην επίδραση που είχε αυτή στους παίκτες των Τρικάλων.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να αποδείξουμε στους ίδιους τους εαυτούς μας

Καλησπέρα σας

Το Σάββατο η ομάδα μας πέτυχε μία μεγάλη νίκη, κάθε νίκη για τα Τρίκαλα είναι μεγάλη στο δύσκολο έργο που έχουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ήταν ένα ματς που από το πρώτο λεπτό δείξαμε πως το θέλουμε περισσότερο και αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος που τα καταφέραμε.

Το αποτέλεσμα αυτό μας έδωσε μια ανάσα κυρίως ψυχολογική κάτι που φάνηκε και όλη την διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας στις προπονήσεις. Είναι ξεκάθαρα στο χέρι μας να διαχειριστούμε την ανεβασμένη ψυχολογία μας κατάλληλα ώστε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να πετύχουμε στο ερχόμενο παιχνίδι ακόμα μία μεγάλη νίκη.

Ο αντίπαλος μας το Σάββατο είναι μία γεμάτη και πολύ καλά δουλεμένη ομάδα με έμπειρο προπονητή και με μεγάλο ενθουσιασμό ερχόμενη από Α2. Το έργο μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση από ένα δύσκολο ταξίδι. Η συγκέντρωση και ο περιορισμός των λαθών μας είναι το πλάνο για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη απέναντι στον Προμηθέα και φυσικά να αποδείξουμε στους ίδιους μας τους εαυτούς πως μπορούμε να τα καταφέρουμε εξίσου καλά και εκτός έδρας

Καλή συνέχεια σε όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα