Ανανεωμένος για μια νέα αρχή ο ΠΑΟ

Αντωνία Σπανού
Ανανεωμένος για μια νέα αρχή ο ΠΑΟ
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Νταρουσάφακα στο «Νίκος Γκάλης» (25/11, 21:45, ΝS2) και θέλει το θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει ηρεμία στο «τριφύλλι».

Ο Κένι Γκάμπριελ φοράει πλέον τα πράσινα, ο Γκιστ έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πορευθεί με νέους ρόλους.

Η θετική αρχή θέλει να γίνει απόψε στο Νίκος Γκάλης (25/11, 21:45, NS2) κόντρα στην Νταρουσάφακα, που μετά την τεράστια νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ την 7η αγωνιστική της Euroleague, δεν τα κατάφερε κόντρα στην Γαλατάσαραϊ στην προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, αναζητά την νίκη μέσα στο... σπίτι του, που θα του δώσει την ηρεμία για να δουλέψει και να ενσωματώσει τα νέα δεδομένα στο παιχνίδι του.

Ο Πασκουάλ πιθανότατα να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Γκάμπριελ, όπως και να του δώσει χρόνο συμμετοχής, ενώ δεν αποκλείεται και ο Τζέιμς να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί στον πάγκο κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Από την πλευρά του οι Τούρκοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να συνεχίσουν να δείχνουν το πολύ καλό πρόσωπο που έχουν παρουσιάσει από την αρχή της διοργάνωσης.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει Παναθηναϊκός και το τι είναι ικανός να κάνει στην έδρα του και έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του, ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν δυνατότεροι.

Ήξερες ότι:

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν συμπαίκτης με τον Σλότερ τη διετία 2013-15 στη Ρεάλ και κατέκτησαν την Euroleague το 2015.

Ο Νικ Καλάθης είναι δεύτερος σε ασίστ φέτος με 7.8 ανά αγώνα και πέμπτος σε κλεψίματα με 1.6.

Ο Κρις Σίνγκλετον είναι τρίτος σε τάπες μέχρι στιγμής με 1.6 ανά αγώνα.

Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι ο δεύτερος σέντερ της διοργάνωσης με 2.220 πόντους και τρίτος σε ασίστ με 219.

Επίσης, είναι δεύτερος σε όλη την ιστορία του θεσμού στις τάπες, με 182 συνολικά. Ακόμη, την προηγούμενη αγωνιστική έγινε ο έκτος παίκτης που έφτασε τους 3.000 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (3.005).

Ο Αντώνης Φώτσης χρειάζεται 4 κλεψίματα για να φτάσει τα 100.

Ο Γουίλμπεκιν είναι δεύτερος σε κλεψίματα φέτος με 2 ανά αγώνα.

Ο Σάβαζ θέλει 9 ριμπάουντ για να φτάσει τα 500 στο θεσμό.