Οι Αγγελόπουλοι έβαλαν άλλα 15 εκ. στον Ολυμπιακό (pic)

Οι Αγγελόπουλοι έβαλαν άλλα 15 εκ. στον Ολυμπιακό (pic)

Οι Αγγελόπουλοι έβαλαν άλλα 15 εκ. στον Ολυμπιακό (pic)
Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έβαλαν από την προσωπική τους περιουσία ακόμη 15.000.000 ευρώ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον Ολυμπιακό.

Η αγάπη τους για τον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται αποδείξεις. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος λατρεύουν την ομάδα και για αυτό το λόγο έχουν βάλει από την προσωπική τους περιουσία περισσότερα από 200.000.000 ευρώ στην ομάδα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Ολυμπιακού χρειάστηκε πρόσφατα να δαπανήσουν ακόμη 15 εκατομμύρια τα οποία προήλθαν από την προσωπική τους περιουσία.

Συγκεκριμένα, αποφάσισαν νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, καταβάλλοντας από την προσωπική περιουσία τους το ποσό των 15.000.000. ευρώ. Πρόκειται για χρήματα τα οποία δεν πρόκειται να πάρουν πίσω και τα οποία προέρχονται από τον τραπεζικό λογαριασμό τους.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έγινε από τους αδερφούς Αγγελόπουλους αθόρυβα και χωρίς να την προβάλλουν, ύστερα από έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα