«Δίνουμε την καρδιά μας για την Εθνική»! (pics)

«Δίνουμε την καρδιά μας για την Εθνική»! (pics)

Gazzetta team
«Δίνουμε την καρδιά μας για την Εθνική»! (pics)

bet365

Η Εθνική Γυναικών επέστρεψε στην Αθήνα με την πρόκριση για την τελική φάση του Eurobasket 2017 στις... αποσκευές της και η Άρτεμις Σπανού εξέφρασε τη χαρά της.

Η Εθνική Γυναικών επέστρεψε σήμερα (24/11) από τη Ρωσία με την πρόκριση για τα τελικά του Eurobasket 2017, που θα γίνει στην Τσεχία (15-26/06).

Η Άρτεμις Σπανού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για την επιτυχία της Ομάδας και τόνισε πως οι αθλήτριες δίνουν τα πάντα, τόσο για την «Γαλανόλευκη», όσο και για τη νίκη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενες για την πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό που η Εθνική ομάδα θα είναι παρούσα στην τελική φάση μιας ακόμη μεγάλης διοργάνωσης. Από πέρυσι το Νοέμβριο ξεκίνησε η προσπάθεια μας για να πάρουμε το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό και χθες καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Ο βασικός κορμός αυτής της ομάδας είναι αρκετά χρόνια μαζί και πλέον είμαστε μια οικογένεια, η οποία πολεμάει για το εμείς και τη νίκη σε κάθε αγώνα. Βγάζουμε το πάθος μας στο παρκέ και δίνουμε και τη καρδιά μας για αυτή την ομάδα. Θα πάμε στην Τσεχία το καλοκαίρι για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», υποστήριξε.

 

Τελευταία Νέα