Θορστέινσον: «Δεν έχουμε καμία ελπίδα με την Ελλάδα»

Gazzetta team
Θορστέινσον: «Δεν έχουμε καμία ελπίδα με την Ελλάδα»

bet365

Ελάχιστες πιθανότητες νίκης απέναντι στην Ελλάδα έχει η Ισλανδία, στο πρώτο ματς των ομίλων για το Eurobasket 2017, όπως δήλωσε ο σέντερ της ΑΕΛ, Σίγκουντουρ Θορστέινσον.

Η «επίσημη αγαπημένη» θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία στις 31 Αυγούστου, για το πρώτο ματς του Α' Ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017.

Αυτό, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητο από τον σέντερ της ΑΕΛ, Σίγκουντουρ Θορστέινσον, καθώς είναι διεθνής με την Ισλανδία και υποστήριξε πως τα πράγματα θα είναι... σκούρα απένανι στην Ελλάδα.

«Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αυτό το καλοκαίρι είναι ένα σπουδαίο γεγονός για εμάς. Είναι η δεύτερη πρόκριση της Ισλανδίας στην ιστορία της, και την τελευταία φορά δεν είχαμε κερδίσει σε κανένα παιχνίδι. Αυτή τη φορά ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στη φάση των ομίλων. Έχουμε σχεδόν την ίδια ομάδα με την προηγούμενη φορά και ξέρουμε καλύτερα κάποια πράγματα τώρα και σε τι θα συμμετέχουμε», είπε αρχικά ο Θορστέινσον, και συνέχισε: «Είμαι ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή μας αλλά φυσικά και για το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην στην Ελλάδα. Στα χαρτιά δεν έχουμε ούτε μία πιθανότητα απέναντι στην Ελλάδα! Δεν έχουμε παίκτες που να αγωνίζονται σε ομάδες του ΝΒΑ ή της Ευρωλίγκας. Αλλά παίζουμε γρήγορα και με γρήγορες επιστροφές. Πάντα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα είναι άκρως ενδιαφέρον και προσωπικά ανυπομονώ να τεθώ αντιμέτωπος με τους καλύτερους της Ελλάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα