ΑΕΚ: Η τρίτη φορά δεν ήταν... φαρμακερή!

ΑΕΚ: Η τρίτη φορά δεν ήταν... φαρμακερή!

Στέλλα Παπαδοπούλου
ΑΕΚ: Η τρίτη φορά δεν ήταν... φαρμακερή!

bet365

Όταν δεν κρατάει την αντίπαλο κάτω από τους 60 πόντους τα πράγματα δεν είναι εύκολα για την ΑΕΚ. Κόντρα στην Παρτιζάν νίκησε για πρώτη φορά, ενώ έχει δεχτεί πάνω από 60 πόντους στο Champions League.

Δύο φορές ξεπέρασε η αντίπαλός της τους 60 πόντους, δύο φορές ηττήθηκε η ΑΕΚ στο Champions League. Κόντρα στην Παρτιζάν η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς φρόντισε να μην κάνει το ίδιο λάθος.

Η Ένωση επέτρεψε στην ομάδα του Βελιγραδίου να έχει το προβάδισμα στο σκορ μόλις για 1:20 στην αναμέτρηση, αλλά το έργο της μόνο εύκολο δεν ήταν στο δρόμο προς την τέταρτη νίκη στο Champions League.

Μέχρι να έρθει η ήττα από την Μπεσίκτας η ΑΕΚ δεν είχε δεχτεί πάνω από 60 πόντους σε επίσημη διοργάνωση και οι νίκες ερχόντουσαν με... σβηστές μηχανές. Κόντρα στην Παρτιζάν η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς έκανε το χειρότερό της δεκάλεπτο. Στην τρίτη περίοδο δέχτηκε για πρώτη φορά φέτος 29 πόντους, ενώ στο δεύτερο πεντάλεπτο της περιόδου το επιμέρους σκορ ήταν 11-22. Δηλαδή το σκορ από 53-41 έγινε... 64-62.

Η Ένωση διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην Basket League, αλλά στο Champions League έχει την τέταρτη καλύτερη επίθεση και αυτή ήταν που μίλησε κόντρα στην Παρτιζάν.

Η ΑΕΚ πήρε πόντους απ' όλους τους παίκτες της, εκτός από τον Φάλκερ που βοήθησε αρκετά στην άμυνα και είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Μάλιστα, αυτό ήταν το τρίτο της πιο παραγωγικό παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Champions League
AEK-Σζολνόκι 92-49
Σαρλερουά-ΑΕΚ 58-80
ΑΕΚ-Μπεσίκτας 78-88
ΑΕΚ-Σάσαρι 78-58
Λούντβιγκσμπουργκ-ΑΕΚ 72-67
ΑΕΚ-Παρτιζάν 91-81

Βasket League
Απόλλων-ΑΕΚ 59-77
AEK-Λαύριο 96-56
Κύμη-ΑΕΚ 55-81
Τρίκαλα-ΑΕΚ 59-78
ΑΕΚ-Ρέθυμνο 80-62
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 71-78
ΑΕΚ-Προμηθέας 76-60

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα