Επεισόδια και συλλήψεις στην Γερμανία

Επεισόδια και συλλήψεις στην Γερμανία

Gazzetta team
Επεισόδια και συλλήψεις στην Γερμανία

bet365

Σε συλλήψεις 16 Ελλήνων προχώρησε η γερμανική αστυνομία λόγω των επεισοδίων που έγιναν έξω από το κλειστό που διεξήχθη ο αγώνας του Άρη με τους Σκαϊλάινερς.

Σοβαρά επεισόδια είχαμε έξω από το κλειστό γυμναστήριο που διεξήχθη η αναμέτρηση του Άρη με τους Σκαϊλάινερς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκριμένα περίπου 200 κουκουλοφόροι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήγαν στο πάρκινγκ έξω από το κλειστό προκειμένου να σπάσουν αυτοκίνητα, έγιναν αντιληπτοί από τους φίλους του Άρη που με την σειρά τους βγήκαν έξω με συνέπεια να έχουμε επεισόδια.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ένας οπαδός του Άρη τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Συνολικά, η γερμανική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 16 οπαδών του Άρη, η πλειοψηφία των οποίων μένει μόνιμα στη Γερμανία. Άμεση ήταν η κινητοποίηση από τους ανθρώπους του Άρη, καθώς αμέσως βρέθηκε εκεί ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης Μάνος Λάσκαρης και άρχισε τις συνομιλίες με την αστυνομία προκειμένου να βρεθεί λύση, ειδικά από την στιγμή που την επίθεση την έκαναν οι Γερμανοί οπαδοί και μάλιστα άλλης ομάδας.

Η πλευρά του Άρη διαμαρτυρήθηκε έντονα στη Γερμανική Αστυνομία εκτιμώντας ότι δεν λειτούργησε με σκοπό την αποτροπή των επεισοδίων και αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να μην έγινε αντιληπτή μια πορεία 200 κουκουλοφόρων.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα