Ντζίκιτς: «Συγγνώμη για την συμπεριφορά μου»

Ντζίκιτς: «Συγγνώμη για την συμπεριφορά μου»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ντζίκιτς: «Συγγνώμη για την συμπεριφορά μου»

bet365

Ο Αλεξάντερ Ντζίκιτς... έζησε και με το παραπάνω το ματς, τόσο που δεν κατάφερε να κρατήσει τα νεύρα του και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και τη διοίκηση της ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της Παρτιζάν ανέφερε για την ήττα στο ΟΑΚΑ: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην ΑΕΚ, στον κόσμο και στην διοίκηση της, για το περιστατικό στην τελευταία περίοδο. Δεν ξέρω ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος, αλλά στο τέλος του έδωσα το χέρι. Μου είπε κάποια πράγματα. Συγνώμη. Δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Ήταν πάνω στην ένταση του αγώνα. Όπως ξέρετε, έχω μεγάλο σεβασμό στην ομάδα αυτή.

Δεν θα βρείτε μία λέξη για κάτι κακό που να έχουμε πει και να συνδέεται με την ΑΕΚ. Αν με πιστεύει κάποιος, εντάξει. Αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Για το παιχνίδι, στο πρώτο ματς κάναμε πολλά λάθη. Ο Φάλκερ κυριαρχούσε. Αργότερα παίξαμε καλά στο τρίτο δεκάλεπτο. Αλλά στο τέλος έπαιξαν με πέντε πιο κοντούς παίκτες. Με τον Μιλόσεβιτς στο 5. Κάποιες από τις καταστάσεις ήταν καλές για εμάς, κάποιες όχι. Δεν μου αρέσει η επιλογή στα τρίποντα, επειδή ήμασταν πολύ συγκεκριμένοι για το πόσα σουτ τριών πόντων θα είχε η ΑΕΚ. Αν ο Βασιλειάδης και ο Σάκοτα σούταραν 7/11 δεν θέλαμε αυτό. Όταν παίζαμε χωρίς λάθη, ήμασταν καλά».

Για τις συνεχόμενες ήττες: «Αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα μας. Αυτοί είμαστε. Χάσαμε από την Μπουντούτσνοστ και τον Ερυθρό Αστέρα. Καλύτερες ομάδες από εμάς. Πιστέψτε με. Χάσαμε από την Μπεσίκτας, την ΑΕΚ, μόνο από τη Σαρλερουά ήταν κακή ήττα. Σήμερα χάσαμε με 10 πόντους, αλλά είχαμε την ευκαιρία. Αυτή είναι η Παρτιζάν πλέον. Δεν έχουμε το ταλέντο που είχαμε παλιά».

Για το αν έχει μέλλον η Παρτιζάν: «Είμαι υπεύθυνος από τον Ιανουάριο. Ο κόσμος ξέρει τι μπορεί να περιμένει. Πρέπει να πιστέψουμε στο μέλλον. Αν δεν το κάνουμε εμείς, ποιος θα το κάνει; Το πρόβλημά μας, είναι ότι δεν μπορούμε να έχουμε πλέον τους καλύτερους Σέρβους παίκτες. Κάποιοι οπαδοί έχουν υπομονή, κάποιοι όχι».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα