Ζντοβτς: «Να φύγει ο Φάλκερ; Ούτε καν!»

Ζντοβτς: «Να φύγει ο Φάλκερ; Ούτε καν!»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ζντοβτς: «Να φύγει ο Φάλκερ; Ούτε καν!»

bet365

Ο Γιούρι Ζντοβτς ανέφερε πως ο Ράνταλ Φάλκερ θ' αντικατασταθεί μόνο αν... τραυματιστεί ξανά και κρατάει τη νίκη επί της Παρτιζάν και βλέπει τη συνέχεια.

Ο Σλοβένος τεχνικός ανέφερε αρχικά για τη νίκη επί της Παρτιζάν: «Πρώτον να συγχαρώ τους παίκτες μου για η νίκη. Δεν ήταν και το καλύτερο μας παιχνίδι, όπως είπε ο Μίνια. Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα. Η Παρτιζάν σκόραρε εύκολα πολλούς πόντους. Έχασε εύκολα τελευταία στα ματς και ήρθε να παίξει χωρίς τον Βελίτσκοβιτς. Είχα προειδοποιήσει τους παίκτες μου, να παίξουμε επιθετικά στην άμυνα, αλλά τίποτα δεν έγινε. Όταν σκοράραμε στην επίθεση, χαλαρώναμε στην άμυνα. Ωστόσο, είναι πολύ δυνατός ο όμιλος μας, οπότε η νίκη είναι σημαντική. Είναι πραγματικά πολύ δυνατές όλες οι ομάδες. Πρέπει να ξεχάσουμε πλέον αυτή τη νίκη και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το αν υπάρχουν σκέψεις για αντικατάσταση του Ράνταλ Φάλκερ: «Καμία σχέση. Ακούω πολλές φήμες. Με ρωτάνε ερωτήσεις σχετικές, αλλά ούτε καν. Μόνο αν τραυματιστεί ξανά. Αυτή είναι η μόνη περίπτωση. Ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Όταν ήταν καλά σήμερα, δεν μπορούσαν να σκοράρουν οι αντίπαλοι. Παίξαμε την καλύτερη άμυνά μας, με αυτόν μέσα στο παρκέ» κι αν τον προστάτεψε:

«Πήγαμε με χαμηλά σχήματα, γιατί μας βγήκε. Βγάλαμε και αιφνιδιασμούς. Κάναμε καλές αλλαγές στην άμυνα και αυτός ήταν ο βασικός λόγος».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα