Γκριν: «Να έχουμε γρήγορες επιστροφές στην άμυνα»

Γκριν: «Να έχουμε γρήγορες επιστροφές στην άμυνα»
Ο Έρικ Γκριν αναφέρθηκε στην Μακάμπι και την προσοχή που χρειάζεται να δείξουν αυτός και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός σέβεται απεριόριστα την Μακάμπι Τελ Αβίβ κάτι το οποίο φάνηκε και από τις δηλώσεις του Έρικ Γκριν. Λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση των «ερυθρόλευκων», ο Αμερικανός εξέφρασε τις απόψεις του για την αυριανή αναμέτρηση...

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γκριν:

Η άποψή του για την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Είναι καλή ομάδα με πολλούς σκόρερ όπως οι Ουίμς και Γκάουντλοκ ενώ διαθέτουν και ποιοτικούς ψηλούς. Βρίσκονται σε φόρμα αυτή την περίοδο, έρχονται από σερί νικών κι εμείς πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας κυρίως στο ένας εναντίον ενός. Σημαντικό είναι να πάρουμε και τα ριμπάουντ και να συνεχίσουμε το δικό μας σερί. Η Μακάμπι παίζει γρήγορο μπάσκετ. Όποιος παίρνει το ριμπάουντ εκτός από το σέντερ κατεβάζει τη μπάλα και προσπαθεί να σκοράρει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ακόμη κι όταν σκοράρουμε να μην πανηγυρίζουμε, να μην ξεχνιόμαστε και να έχουμε γρήγορες επιστροφές».

Για την ψυχολογία του Ολυμπιακού μετά τις νίκες επί Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκού: «Αυτά δεν παίζουν ρόλο. Αν δεν παίξουμε καλά θα χάσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δε σκεφτόμαστε τι έγινε στα προηγούμενα ματς. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Μακάμπι… είναι πολύ καλή ομάδα».