Σίξερς - Γκρίζλις: 99-104

Φώτης Καρακούσης
Σίξερς - Γκρίζλις: 99-104

bet365

Με τον Μαρκ Γκασόλ να είναι και πάλι εντυπωσιακός πετυχαίνοντας 27 πόντους οι Γκρίζλις πέρασαν και από την Φιλαδέλφεια επικρατώντας των Σίξερς με 104-99 στην δεύτερη παράταση.

Στον ηγέτη των Μέμφις Γκρίζλις έχει μετατραπεί ο Μαρκ Γκασόλ. Ο Ισπανός σέντερ πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και σήμερα ήταν απολαυστικός στον αγώνα με τους Σίξερς στη Φιλαδέλφεια. Ο μικρός αδερφός του Πάου, πέτυχε 27 πόντους, πήρε 4 ριμπάουντ, έκανε 4 ασίστ και έκλεψε και 3 φορές την μπάλα από τους αντιπάλους του, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 104-99 σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στην δεύτερη παράταση.

Μια νίκη που φέρνει το ρεκόρ των... αρκούδων στο 10-5, κάτι που σε μεγάλο ποσοστό οφείλεται στον Γκασόλ. Δίπλα στον Ισπανό ο Κόνλεϊ που είχε 25 πόντους 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ και ήθελε από ένα μόνο για να κάνει τριπλ νταμπλ. Όσον αφορά τους ηττημένους που είναι πλέον στο 4-11 και έχασαν για πρώτη φορά στο σπίτι τους μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τούρκος Ιλιασόβα έχοντας 22 πόντους και 12 ριμπάουντ.

 

NBA Τελευταία Νέα