Κλάντον: «Η νίκη έφυγε από τα χέρια μας»

Κλάντον: «Η νίκη έφυγε από τα χέρια μας»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Κλάντον: «Η νίκη έφυγε από τα χέρια μας»

bet365

Ο Κιθ Κλάντον τόνισε πως δεν πρέπει να τους απασχολεί η διαιτησία, αν και δεν πρέπει να τη βάζουν στο παιχνίδι και πως η νίκη τους έφυγε μέσα από τα χέρια τους.

«Παλέψαμε πολύ σε όλη τη διάρκεια ενός πολύ δυνατού αγώνα, τον οποίο νιώσαμε ότι θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Στο τέλος όμως δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, έγιναν και λάθη σε σημαντικά σημεία, αλλά έπρεπε να τα ξεπεράσουμε Δυστυχώς ήταν ένα ακόμη που η νίκη μας έφυγε μέσα από τα χέρια. Νομίζω ότι δεν πρέπει να βάζουμε σε κανένα παιχνίδι τους διαιτητές. Ίσως αυτό να είναι μια αιτία που δεν τα καταφέραμε, αλλά είναι κάτι που δεν πρέπει να μας απασχολεί πολύ. Στην τελευταία περίοδο του αγώνα, δεν παίξαμε ορισμένα συστήματα με τον τρόπο που έπρεπε.

Και έτσι μας ξέφυγε η νίκη μέσα από τα χέρια μας. Ήταν δικό μας παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια, αλλά στο τέλος, δεν εκτελέσαμε όπως έπρεπε και το μόνο που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι σε συνεχίσουμε την μάχη μας σε κάθε παιχνίδι. Δουλειά στην προπόνηση και ακόμη πιο δυνατά στο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Κλάντον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα