Λάσο: «Να μην πάρουν αέρα τα μυαλά του Ντόντσιτς!»

Λάσο: «Να μην πάρουν αέρα τα μυαλά του Ντόντσιτς!»

Λάσο: «Να μην πάρουν αέρα τα μυαλά του Ντόντσιτς!»

bet365

Ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε ότι ο Λούκα Ντόντσιτς έχει το πλήρες πακέτο για να γίνει ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη!

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «SER» όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Λούκα Ντόντσιτς και εξήγησε τις προϋποθέσεις που ο νεαρός σταρ της «Βασίλισσας» μπορεί να εξελιχτεί στον κορυφαίο παίκτη της Ευρώπης.

«Το πιο μεγάλο ταλέντο του Λούκα Ντόντσιτς είναι ότι παραμένει ένα... φυσιολογικό παιδί! Του αρέσει να δουλεύει πολύ, έρχεται πολύ ώρα πριν από τις προπονήσεις και ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα, έχει μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ. Του έχω εξηγήσει πολλές φορές ότι τίποτα δεν πρόκειται να του χαριστεί, ότι έχει κερδίσει τον χρόνο συμμετοχής του. Δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει, όμως ο Λούκα είναι κάτι το ξεχωριστό.

Θα σας πω μια περίεργη ιστορία. Πέρσι παίξαμε με τους Σέλτικς και ο γιος μου με έπιασε και μου είπε: "Αυτός ο τύπος δεν μπορεί να είναι 16 χρονών! Είναι αδύνατον". Σωματικά, λοιπόν, είναι έτοιμος για το πιο υψηλό επίπεδο. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι. Ελπίζω να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα, να μην έχει τραυματισμούς, να μην βιαστεί να κάνει βήματα προς τα εμπρός! Έχει την προοπτική να γίνει ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα