Ζντοβτς: «Δεν υπάρχει plan b στην έδρα μας»

Ζντοβτς: «Δεν υπάρχει plan b στην έδρα μας»

Gazzetta team
Ζντοβτς: «Δεν υπάρχει plan b στην έδρα μας»

bet365

Ο Γιούρι Ζντοβτς μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στην Παρτίζαν (23/11, 19:00) για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League και ζήτησε μόνο τη νίκη και τίποτε άλλο!

«Κάθε αγώνα στην έδρα μας πρέπει να τον κερδίζουμε. Plan B… δεν υπάρχει. Μόνο Plan A. Έτσι και ο αυριανός (23/11) αγώνας. Το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο για μας, καθώς η Παρτιζάν έρχεται στην Αθήνα χωρίς να έχει να χάσει κάτι. Βγάζει πολύ ενέργεια στο παιχνίδι της, είναι ψηλή ομάδα, της αρέσει να τρέχει και να κλέβει μπάλες. Αν εμείς παίξουμε όπως τα τελευταία ματς, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα» δήλωσε ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος αναμένεται να έχει κανονικά στην διάθεσή του και τον (υπ' ατμόν) Ράνταλ Φάλκερ.

«Πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεση μας και στην άμυνα πρέπει να παίξουμε όπως και στο ματς με την Σάσαρι, με την ίδια ενέργεια. Ξέρω, δεν είναι εύκολο για τους παίκτες μου αυτό, καθώς τα συνεχόμενα ματς έχουν κουράσει την ομάδα, ωστόσο, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη» κατέληξε ο Σλοβένος τεχνικός.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα