«Βόμβες» Λάσκαρη για... συστήματα και εκβιασμούς! (vid)

Gazzetta team
«Βόμβες» Λάσκαρη για... συστήματα και εκβιασμούς! (vid)

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης κατήγγειλε τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό! Τι είπε για την ΑΕΚ και το γήπεδό της που βλέπει τον κόσμο με το... κυάλι!

Ο Νίκος Λάσκαρης βρέθηκε στο «Nick Galis Hall» και παρακολούθησε δια ζώσης τον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Μετά το τέλος τους ματς προχώρησε σε σημαντικές καταγγελίες!

«Δυστυχώς επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μας είχαν επιτρέψει να είμαι κοντά στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Για το αποτέλεσμα, δυστυχώς δεν κερδίσαμε ή δεν μας επέτρεψαν να το κερδίσουμε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. ήταν εμφανές, κάθε φορά που πλησιάζαμε όλο και κάτι γινόταν. Είναι κρίμα για τους παίκτες.

Τον Παναθηναϊκό τον ενδιαφέρει να είναι κοντά στην κορυφή, αλλά κανείς δεν θέλει να κερδίζει έτσι. Αυτό είναι το σύστημα, πρέπει να το αλλάξουμε, αλλά δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ φουλ τάιμ. Δεν σέβονται κάποια άτομα το όνομα και την ιστορία του Άρη. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας, που δεν γίνονται έκτροπα. Έχω δει όλους τους αγώνες και έχουν γίνει κι άλλη φορά τα ίδια. Ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους. Γράφουν για συνθήματα 10.000 πρόστιμο.

Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα, αλλά πάνω από όλα το μπάσκετ θα πρέπει να παίζεται στον αγωνιστικό χώρο.

Χρειαζόμαστε τη βοήθεια της Πολιτείας. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Με τέτοιο αίσχος πως να επενδύσει κάποιος; Δεν λέω ότι είμαστε τέλειοι, αλλά όταν δεν σου επιτρέπουν να διεκδικήσεις τη νίκη πως να αντέξεις; Κι εγώ το αποφεύγω.

Συνεχίζεται όμως το ίδιο τροπάριο. Δεν ενδιαφέρει κάποιους να παίζεται σωστό μπάσκετ. Εμείς δεν θα πληρώσουμε για να παίζουν δίκαια… Δε θα υποκύψουμε στον εκβιασμό. Θέλουμε να παίζεται σωστό μπάσκετ, αλλιώς ας σταματήσουμε το πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα υπάρξει παραιτέρω ενίσχυση στον Άρη, ο Λάσκαρης πρόσθεσε: «Το αν αποκτήσουμε έξτρα παίκτες ή όχι έχει να κάνει με το αν μας επιτραπεί να παίξουμε μπάσκετ… Να χτυπήσουμε τι; Το πρωτάθλημα; Θα μας το επιτρέψουν; Είδαμε σήμερα κάτι τέτοιο; Η αγάπη μας για την ομάδα, μας έκανε να κάνουμε κάποιες κινήσεις, που ίσως δεν θα έπρεπε. Θα δώσουμε τη μάχη μας και διοικητικά, θα πάμε στην Αθήνα και θα εξηγήσουμε ότι το γήπεδό μας θα γίνει σαν αυτό της ΑΕΚ που βλέπουν τον κόσμο με το κυάλι. Ένα άδειο γήπεδο, που βάζουν φωτιές… Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι και μπορεί να το κάνουν και επίτηδες».

Oι δηλώσεις Λάσκαρη από το 20' και μετά

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα