Κόνιαρης: «Να μας βοηθήσουν οι ήττες που κάναμε»

Κόνιαρης: «Να μας βοηθήσουν οι ήττες που κάναμε»

Gazzetta team
Κόνιαρης: «Να μας βοηθήσουν οι ήττες που κάναμε»

bet365

Ο Αντώνης Κόνιαρης τόνισε πως τα άσχημα αποτελέσματα που είχε μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ πρέπει να λειτουργήσουν υπέρ της ομάδας, ώστε να επιστρέψει στις νίκες στο ματς με την Όλντεμπουργκ (22/11, 21:00).

Ο 19χρονος γκαρντ του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ και υποστήριξε πως οι ήττες που έκανε μέχρι στιγμής η ομάδα πρέπει να λειτουργήσουν θετικά, ώστε οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου να επιστρέψουν με την νίκη από την Γερμανία, όπου θα αντιμετωπίσουν την Όλντενμπουργκ την Τρίτη (22/11, 21:00), για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Αναλυτικά, είπε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο, έχει πολλούς καλούς και ταλαντούχους παίκτες. Πρέπει να ακολουθήσουμε το σχέδιό μας, γνωρίζοντας ότι η Oldenburg είναι καλή στην άμυνα, αλλά το κυρίαρχο όπλο της είναι η επίθεση. Έτσι κερδίζει τα παιχνίδια… Εμείς προερχόμαστε από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων, αλλά πρέπει να κερδίσουμε από όλα αυτά, να δούμε πως αυτές οι ήττες και οι εμφανίσεις που κάναμε θα μας βοηθήσουν ώστε να επιστρέψουμε στο καλό μας πρόσωπο. Είμαστε μέσα σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε, υπάρχει χρόνος κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε πολύ δυνατά και να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι ένα παιχνίδι τελειώνει πάντα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είτε είσαι μπροστά στο σκορ και δεν πρέπει να σταματάς για να μην σε πλησιάσει ο αντίπαλος, είτε είσαι πίσω στο σκορ και υπάρχει πάντα η δυνατότητα να επιστρέψεις. Αυτό ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό στον όμιλό μας, γιατί οι ομάδες είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα, ακόμη και η Neptunas που είναι αήττητη, παίζει απλά πιο ομαδικά και έφτασε σε αυτό το σημείο. Όλα είναι ανοικτά, η πρόκριση είναι ανοικτή και σε κάθε παιχνίδι μπορούμε με την προσπάθεια και τα αποτελέσματά μας να την φέρουμε πιο κοντά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα