Μπιλλής: «Θα υπερασπιστούμε το αήττητο μέχρι τέλους»

Gazzetta team
Μπιλλής: «Θα υπερασπιστούμε το αήττητο μέχρι τέλους»

bet365

Ο Σωτήρης Μπιλλής μίλησε στο gazzetta.gr για το αήττητο του Πανιωνίου στην Α2 και υποστήριξε πως η ομάδα θα το υπερασπιστεί με... νύχια και με δόντια, ώστε να εκπληρώσει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Basket League.

Η άνοδος στην Basket League είναι η μόνη σκέψη που υπάρχει στους «κυανέρυθρους» κι όπως τόνισε ο Σωτήρης Μπιλλής, μιλώντας στο gazzetta.gr, αυτός και οι συμπαίκτες του θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αγωνιστική, προκειμένου να κρατήσουν το αήττητο (7/7) στην κατηγορία και η ομάδα να διατηρηθεί στην κορυφή, ώστε να καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους στο τέλος.

Επίσης, ο 20χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ και στο σημείο που κρίθηκαν όλα, καθώς η θεσσαλική ομάδα έφτασε μέχρι και στην ισοφάριση στο τρίτο δεκάλεπτο (55-55), αλλά και στο επόμενο ματς με τους Μαχητές στο Κλειστό της Αρτάκης (26/11, 16:30), κι εξέφρασε την επιθυμία να γεμίσει ξανά ο κόσμος ασφυκτικά το γήπεδο, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα.

Τέλος, ο Έλληνας διεθνής, με τις μικρές εθνικές, σχολίασε και τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής του στους δύο τελευταίους αγώνες, ελέω και του τραυματισμού του Μιχάλη Πελεκάνου, όπου φρόντισε να τους βγάλει όλους ασπροπρόσωπους, καθώς στο ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή είχε 8 πόντους (1/1 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 0 λάθη σε 32:38 λεπτά, ενώ με την ΑΕΛ μέτρησε 13 πόντους (2/2 δίποντα, 3/7 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 0 λάθη σε 28:22 λεπτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Μπιλλής:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Tο παιχνίδι με την ΑΕΛ ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σκληρά και ήμασταν συγκεντρωμένοι στις οδηγίες του προπονητή μας. Προς το τέλος του ματς, όμως, μας έφτασαν, διότι ήταν αρκετά εύστοχοι σε μακρινά σουτ και εμείς είχαμε χάσει λίγο την συγκέντρωση μας. Παρόλα αυτά, το κλειδί της νίκης μας ήταν η καλή μας άμυνα στο τέλος».

Για το χρόνο συμμετοχής του: «Όπως είπες κι εσύ, με εμπιστεύτηκε ο κόουτς στα δύο τελευταία παιχνίδια παραπάνω, διότι είχαμε και την απουσία του Πελεκάνου. Κάποιος έπρεπε να την καλύψει. Γι' αυτό κι εγώ έδωσα το 100% του εαυτού μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πάρει αυτές τις δύο κρίσιμες νίκες».

Για τον επόμενο αγώνα με τους Μαχητές (26/11, 16:30): «Το επόμενο Σάββατο παίζουμε με τους Μαχητές και είναι ένα παιχνίδι εξίσου δύσκολο, όπως και τα προηγούμενα. Εμείς θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα σκληρά και όπως πάντα, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να νικήσει η ομάδα και να παραμείνει αήττητη! Περιμένουμε και τον κόσμο μας στο γήπεδο, να μας στηρίξει για ακόμα μια φορά, όπως έχει κάνει μέχρι στιγμής σε όλα τα ματς και τον ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό»!

Για το αήττητο της ομάδας: «Εμείς το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πως η ομάδα είναι αήττητη, και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε αγωνιστική, για να το υπερασπιστούμε αυτό μέχρι τέλους, και να συνεχίσει να είναι πρώτη, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στο στόχο μας, ο οποίος είναι η άνοδος»!

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα