Στο Κουρσκ η Εθνική γυναικών για το ματς με τη Ρωσία!

Gazzetta team
Στο Κουρσκ η Εθνική γυναικών για το ματς με τη Ρωσία!

bet365

Η Εθνική γυναικών ετοιμάζεται για το δύσκολο ματς με τη Ρωσία την ερχόμενη Τετάρτη (23/11) για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 με την αποστολή της ομάδας να βρίσκεται ήδη στο Κουρσκ.

Η αποστολή της Εθνικής έφτασε στον προορισμό της μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, καθώς από τη Μόσχα πήγε οδικώς στο Κουρσκ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κεραμιδάς και η συνεργάτης του Ελένη Καφαντάρη έχουν, ήδη, αρχίσει να καταστρώνουν τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας για τον αγώνα με τη Ρωσία. Μια αναμέτρηση που θα κρίνει και την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, όπου είναι και ο μεγάλος στόχος της Εθνικής.

Νικολοπούλου: «Αξίζουμε την πρόκριση»

Η Αγγελική Νικολοπούλου βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και ήταν από τις κορυφαίες στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τη Βουλγαρία. Η διεθνής πλέι μέικερ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τη Ρωσία τονίζοντας χαρακτηριστικά. «Είναι σίγουρα ένας δύσκολος αγώνας για εμάς. Ξέρουμε ότι η Ρωσία είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και ειδικά μέσα στην έδρα της. Παρόλα αυτά πάμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μένουμε στο πλάνο που έχουμε προκειμένου να επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας στείλει στην Τσεχία και στα τελικά της διοργάνωσης».

Η Νικολοπούλου δεν έκρυψε ότι η Εθνική ομάδα αξίζει να περάσει στα τελικά του Ευρωμπάσκετ. «Η Εθνική έχει παρουσιάσει ένα πάρα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε όλους τους αγώνες του ομίλου και αξίζει πραγματικά να πάρει την πρόκριση. Ακόμα και η ήττα που είχαμε μέσα στην έδρα μας από την Ρωσία ήρθε με καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Έχει μάθει αυτή η ομάδα να παλεύει στα δύσκολα και θα τα δώσουμε όλα την Τετάρτη μέσα στο παρκέ».

 

Τελευταία Νέα