Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Άρη στο μουσείο της ΧΑΝΘ

Gazzetta team
Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Άρη στο μουσείο της ΧΑΝΘ

bet365

Στο μουσείο της ΧΑΝΘ βρέθηκαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα πράγματα για την ιστορία του συλλόγου.

Αντιπροσωπεία των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη επισκέφθηκε το Μουσείο της ΧΑΝΘ και ξεναγήθηκε στους χώρους του από τον Γιωργή Μπουσβάρο, η οποία αποτελούνταν από τους Γιάννη Βένο, Ντίνο Κούη, Κώστα Δράμπη, Κλήμη Γούναρη, Ανδρέα Αναγνώστου, Κώστα Τσίλιο.

«Ευχαριστούμε πολύ την Χ.Α.Ν.Θ. το Μουσείο της και τον Γιωργή Μπουσβάρο για αυτό το όμορφο και τόσο ευχάριστο νοσταλγικό ταξίδι. Μπορεί όλοι μας να υπηρετήσαμε το ποδόσφαιρο όμως στην εποχή μας το δέσιμο με αθλητές καλαθοσφαιρικών ομάδων ήταν απίστευτο. Ποιος από εμάς δεν γνώριζε τον Φαίδωνα Ματθαίου ή τον Ανέστη Πεταλίδη; Ποιος δεν ξέρει ή δεν θυμάται από εμάς το θρυλικό ανοικτό γήπεδο της ΧΑΝΘ, σημείο αναφοράς για όλη την νεολαία», είπε ο πρόεδρος του συνδέσμου Βετεράνων Γιάννης Βένος που πρόσθεσε:

«Ίσως δεν το ξέρετε αλλά στα νιάτα μου έπαιζα μπάσκετ, ήμουν μέλος ομάδας γυμνασίου των Γιαννιτσών. Μου έλεγαν πως ήμουν καλός. Και μετά το τέλος της καριέρας μου ως ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια δεν θα ξεχάσω ότι κλείναμε μια φορά την εβδομάδα ώρα στο μικρό κλειστό γηπεδάκι της ΧΑΝΘ για να παίζουμε μπάσκετ με τους φίλους μας. Εδώ στην ΧΑΝΘ συναντούσαμε τον Πεταλίδη , τον Σπύρου και μιλούσαμε ώρες ολόκληρες για μπάσκετ»

Με σχετική ανακοίνωση του Μουσείου της ΧΑΝΘ ανέφερε ότι «το Μουσείο μας ευχαριστεί πολύ την αντιπροσωπεία των βετεράνων του ΑΡΗ για την επίσκεψη τους και εύχεται καλή δύναμη στο έργο που επιτελούν».

 

Τελευταία Νέα