Γιαννακόπουλος: «Μέχρι πέρυσι βλέπαμε τον Ολυμπιακό μόνο από την τηλεόραση»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Γιαννακόπουλος: «Μέχρι πέρυσι βλέπαμε τον Ολυμπιακό μόνο από την τηλεόραση»
Ο Σάκης Γιαννακόπουλος γράφει για την ευκαιρία του Λαυρίου ν' αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε το παιχνίδι γιορτή για την πόλη!

Ο αρχηγός του Λαυρίου γράφει στο blog του στο esake.gr για το ματς-γιορτή:

«Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ και στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, χάσαμε μία ακόμη ευκαιρία για μια εκτός έδρας νίκη. Παίξαμε καλά αλλά μόνο στο δεύτερο ημίχρονο κι αυτό δεν αρκεί για να πάρεις τη νίκη, απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Προμηθέας. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτή που έπρεπε αλλά το μόνο που μας δίνει είναι μια βάση πάνω στην οποία θα πρέπει να χτίσουμε για τις επόμενες αναμετρήσεις.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς της Δευτέρας (21/11) με τον Ολυμπιακό. Τι να πεις όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό; Θα μπούμε στο γήπεδο για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να παίξουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο, τον οποίο μέχρι πέρυσι τον βλέπαμε μόνο από την τηλεόραση. Για το Λαύριο, τέτοιοι αγώνες είναι γιορτή και αυτό που λέω διαρκώς τα τελευταία δυο χρόνια είναι πως ολόκληρη η πόλη πρέπει να καταλάβει την ευκαιρία που της δίνεται να βλέπει ομάδες σαν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο μας.

Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων και να προσφέρουμε στον κόσμο που θα δει το ματς το καλύτερο δυνατό θέαμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα