Χαραλαμπόπουλος: «Να ανακάμψουμε και να ρεφάρουμε»

Χαραλαμπόπουλος: «Να ανακάμψουμε και να ρεφάρουμε»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Χαραλαμπόπουλος: «Να ανακάμψουμε και να ρεφάρουμε»

bet365

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γράφει για τη δύσκολη βδομάδα που πέρασε ο Παναθηναϊκός με τις δύο ήττες και τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς.

Το blog του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο esake.gr:

«Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα με τον τραυματισμό του Τζέιμς και τις δύο ήττες από τη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό στον πόντο.

Η ομάδα προσπάθησε αρκετά και στα δύο παιχνίδια, άλλα δεν τα κατάφερε χάνοντας στις λεπτομέρειες. Η Ευρωλίγκα φέτος, μετά την αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής, έχει γίνει σαφώς πιο δύσκολη και πιο απαιτητική. Πρόκειται για έναν Μαραθώνιο και βάσει των δυνατοτήτων της ομάδας θεωρώ πως μπορούμε να ανακάμψουμε και να ρεφάρουμε, ειδικά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό.

Θα ήθελα να σταθώ και στην παρουσία του κόσμου μας, που ήταν εκεί και μας στήριξε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο και τον ευχαριστούμε γι' αυτό. Θα κάνουμε τα πάντα για να του δώσουμε πολλές χαρές στη συνέχεια της σεζόν.

Το χειρότερο γεγονός για εμάς την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο τραυματισμός του Τζέιμς, ενός πολύ σημαντικού παίκτη για την ομάδα μας. Θέλω και από αυτό το "βήμα" να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου περαστικά το συντομότερο δυνατό!

Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να ανακάμψουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Άρη. Πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο ειδικά μέσα στο γήπεδό του. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν θέλουμε να έχουμε άλλη απώλεια στο πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα