«Ένιωσα τον πρώτο σεισμό στη ζωή μου»

«Ένιωσα τον πρώτο σεισμό στη ζωή μου»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Ένιωσα τον πρώτο σεισμό στη ζωή μου»

bet365

Η δύσκολη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός και ο σεισμός που ταρακούνησε (και) τη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα του Σαββάτου απασχόλησαν τον Μάικ Τζένκινς στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Μέχρι πρότινος, ο Αμερικανός δεν γνώρισε τι εστί σεισμός. «Το Σάββατο ένιωσα τον πρώτο σεισμό στην ζωή μου! Δεν το είχα ξαναβιώσει! Και εγώ και η γυναίκα μου νιώσαμε λίγο περίεργα, λίγο μπερδεμένοι… Αλλά είχε ενδιαφέρον γιατί αυτομάτως φαντάστηκα πως θα είναι πολύ τρομακτικό το να βιώνεις έναν πολύ ισχυρό σεισμό», έγραψε.

Ο 30χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε με τα διαδοχικά ταξίδια. «Δώσαμε δύο παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών. Στο ένα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, στο άλλο όχι. Προερχόμαστε, λοιπόν, από ήττα στην Πράγμα από την Νίμπουργκ, όμως, προσπαθήσαμε να αφήσουμε πίσω μας το αρνητικό αποτέλεσμα, γιατί έχουμε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση την Δευτέρα», σημείωσε.

Πλέον ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι στο προσκήνιο και ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία να τεθεί αντιμέτωπος με τον καλό φίλο του, Κέι Σι Ρίβερς. «Θέλουμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, να παίξουμε επιθετικά και να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το ματς και ξέρω πως το ίδιο ισχύει και για τους συμπαίκτες μου. Από τον Παναθηναϊκό είμαι φίλος με τον Κέι Σι Ρίβερς. Είναι από την Σάρλοτ και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Οπότε θα είναι ωραίο να τον δω και να του μιλήσω. Από κει και πέρα δεν ξέρω κάποιον άλλον προσωπικά…».

Συνολικά εξέφρασε την άποψη ότι ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να ξεχωρίσει παίκτες από το ρόστερ του Παναθηναϊκού. «Είναι πολύ δυνατό. Προφανώς κάποιοι παίκτες είναι πιο «δυνατοί» από κάποιους άλλους, με μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας τους, αλλά όλοι είναι στο ρόστερ για κάποιον λόγο. Όταν είσαι σε μια ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού υπάρχει λόγος, οπότε θα ήταν λάθος να εστιάσουμε σε συγκεκριμένους παίκτες. Φυσικά ο Μπουρούσης είναι μεγάλος παίκτης, ο Καλάθης είναι εξαιρετικός πόιντ γκαρντ, αλλά όλοι είναι υπολογίσιμοι. Είναι πολύ δυνατή ομάδα».

Κατέληξε αναφερόμενος και στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης (23/11) απέναντι στους Σκαϊλάινερς στη Φρανκφούρτη. «Μας περιμένει μια ακόμη σκληρή εβδομάδα, καθώς μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να πάμε στην Φρανκφούρτη και να κάνουμε το καλύτερο για να μείνουμε στην κορυφή του ομίλου μας στο Basketball Champions League. Θα είναι μια εβδομάδα γεμάτη ταξίδια, όπως ήταν και η προηγούμενη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα