Λυκογιάννης: «Πήραμε αυτοπεποίθηση από τις προπονήσεις»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΔΟΞΑ

Λυκογιάννης: «Πήραμε αυτοπεποίθηση από τις προπονήσεις»

Λυκογιάννης: «Πήραμε αυτοπεποίθηση από τις προπονήσεις»

Ο Κολοσσός έπαιξε καλά λόγω των δυνατών προπονήσεων που είχαν όπως ανέφερε ο Άρης Λυκογιάννης. 

Ο προπονητής του Κολοσσού αναφέρθηκε στους λόγους που έφεραν τη νίκη στην ομάδα του, «Ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι. Η Δόξα είναι μία επικίνδυνη ομάδα γιατί αν σε βάλει στο ρυθμό της σου δημιουργεί προβλήματα. Δεν ξεκινήσαμε καλά τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως να ήταν και η κούραση από το ματς με τον Παναθηναϊκό… Δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Κάναμε δύο καλές προπονήσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη και νομίζω ότι όλοι πήραμε αυτοπεποίθηση από εκεί.

Νομίζω ότι νικήσαμε δίκαια, βάσει της εικόνας του ματς. Επιθετικά και αμυντικά είχαμε τον έλεγχο. Κλείσαμε τους παίκτες-κλειδιά της και πήραμε μία νίκη, με μία καλή διαφορά. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι η Κύμη».

Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ τόνισε ότι, «Νομίζω ότι η ομάδα έκανε καλή δουλειά και στα δύο μέρη του γηπέδου και επιθετικά και αμυντικά. Ακολουθήσαμε το πλάνο, που μας πίεσε πολύ ο κόουτς μέσα στην εβδομάδα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς με την Κύμη, στην έδρα μας, που θέλουμε να νικήσουμε. Δεν παίζουμε ατομικά, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να βρούμε τον ελεύθερο παίκτη να σουτάρει».

Best of internet