Χ. Μαρκόπουλος: «Δεν μπορέσαμε να παίξουμε ομαδικά»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΔΟΞΑ

Χ. Μαρκόπουλος: «Δεν μπορέσαμε να παίξουμε ομαδικά»

Ο Χάρης Μαρκόπουλος τόνισε τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό. 

Χ. Μαρκόπουλος: «Δεν μπορέσαμε να παίξουμε ομαδικά»

Ο Χάρης Μαρκόπουλος τόνισε στις δηλώσεις του μετά την ήττα στη Ρόδο, «Να πω συγχαρητήρια στον Κολοσσό και στον κόουτς για τη νίκη, αλλά και την πορεία που έχει τα τελευταία δυόμισι χρόνια η ομάδα. Σήμερα υπήρχαν δύο διαφορετικές ομάδες. Η μία που προσέγγισε το ματς έτσι όπως έχει μάθει και θα ήθελε. Σκοράροντας πολλά εύκολα καλάθια και να βγάζει τους σουτέρ της ελεύθερους, σε αντίθεση με εμάς που προσεγγίσαμε εντελώς λάθος το παιχνίδι. Πήγαμε σε επιθέσεις που δεν μπορέσαμε να παίξουμε ομαδικά, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ισορροπία και να δεχθούμε εύκολα καλάθια. Όταν μία ομάδα έχει 12 ασίστ και ένας παίκτης του Κολοσσού έχει 11 τα λέει όλα.

Ελπίζω να μάθουμε από αυτό γιατί είμαστε μία καινούρια ομάδα. Να δούμε τα λάθη μας και να δούμε τι χρειαζόμαστε για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στα επόμενα παιχνίδια. Ούτε τη διαφορά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Κολοσσό και εύχομαι και η δική μας ομάδα να είναι χαμογελαστή στο τέλος, γιατί θα έχει πετύχει τους στόχους της».

Ο Γιάννης Δεμερτζής εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του... «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που βρίσκει ρυθμό από τη δημιουργία και από τα ανοικτά σουτ. Δυστυχώς δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο έπρεπε, καθώς δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό, ενώ εμείς χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια. Είμαστε μία ομάδα που δουλεύει πολύ σκληρά στο γήπεδο και θα συνεχίσει να το κάνει. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη και θα δουλέψουμε γι’ αυτό».

Best of internet