Βετούλας: «Πιστέψαμε στη νίκη»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Βετούλας: «Πιστέψαμε στη νίκη»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του κόντρα στην ΑΕΚ και τόνισε πως στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν πολύ καλοί.

Ο προπονητής του Προμηθέα τόνισε για την ήττα από την ΑΕΚ: «Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν πολύ καλοί. Η απόδοση των παικτών έφτασε σε τέτοιο επίπεδο που πιστέψαμε πως μπορούμε να νικήσουμε. Σίγουρα, κάποια χαμένα ριμπάουντ και η ποιότητα παικτών της ΑΕΚ, δεν μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε το ματς μέχρι τέλους. Η ΑΕΚ έχει βαθύ ρόστερ και έχει την ποιότητα να μην συγχωρήσει τα λάθη. Δείξαμε αρκετά καλό πρόσωπο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στο πώς αντιμετωπίζουμε επιθετικές άμυνες, όπως η σημερινή της ΑΕΚ. Αργήσαμε να βρούμε ελεύθερους συμπαίκτες και είχαμε κακές αποφάσεις στην επίθεση»

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος, από την πλευρά του: «Σήμερα θεωρώ πως δείξαμε δύο πρόσωπα. Μετά τα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου χαλαρώσαμε αμυντικά. Επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να βάλει κάποια σουτ, χάσαμε ριμπάουντ και κολλήσαμε στην επίθεση. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που δεν συγχωρεί όταν δεν έχεις διάρκεια στην απόδοση σου. Εμείς κρατάμε την εικόνα μας στα δύο πρώτα δεκάλεπτα και κοιτάμε το επόμενο ματς του Πρωταθλήματος. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ. Αυτό που ήθελα όπως και συμπαίκτες μου ήταν να κερδίσουμε. Δεν το καταφέραμε. Δεν θεωρώ ότι έχω να αποδείξω κάτι. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα